Obavijesti

News

Komentari 81

'Tražit ću istragu tko je otkrio stvari o zapošljavanju u SOA-i'

'Tražit ću istragu tko je otkrio stvari o zapošljavanju u SOA-i'
1

U to vrijeme nije bilo Zakona o sigurnosnim agencijama nego su postojale uredbe i nigdje nije prekršen zakon, objasnio je Tomislav Čuljak zapošljavanje u SOA-i

VIDEO

Tomislav Čuljak (HDZ) u četvrtak je u Saboru rekao da će tražiti istragu tko je novinarima davao informacije vezane uz radnu skupinu koja provjerava zapošljavanje u SOA-i dok je na njenom čelu bio Tomislav Karamarko. 

U medijima su procurile informacije da je Karamarko samo na jedan dan zapošljavao pojedince, a onda bi oni dobivali poslove u drugim državnim službama. Čuljak to nije htio komentirati, ali je rekao da se mogu iznositi svakakvi detalji o zapošljavanju i drugih osoba. Nije htio biti konkretniji o čemu se radi pravdajući da se radi o tajnim podacima, ali je rekao: 

- U to vrijeme nije bilo Zakona o sigurnosnim agencijama nego su postojale uredbe i nigdje u tim postupcima nije prekršen zakon, sve je bilo u skladu sa zakonom - rekao je. I dalje tvrdi da nije vidio nacrt zaključaka koje je sastavila radna skupina koju je mimo predsjednika Odbora Miroslava Tuđmana sazvao potpredsjednik Igor Dragovan (SDP). Ponovio je da je 'dno dna' što SDP tako, mimo predsjednika Odbora, saziva radnu skupinu.

- To je isto kao da kolega Reiner i ja nismo zadovoljni što predsjednik Sabora nije sazvao sjednicu četiri tjedna, pa onda da potpredsjednik HDZ-a sazove Sabor, samo sa zastupnicima HDZ-a i donese zaključke - rekao je Čuljak. Najavio je da će se vjerojatno iduću srijedu održati sjednica radne skupine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela
Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.