Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trebaju Segwaye od sobe do kupaonice u 'Versajskoj palači'

Američka 'Versajska palača' imat će 13 spavaćih soba, 11 kuhinja i 30 kupaonica. Samo garderoba bivše Missice Floride prostire se na čak 300 metara kvadratnih...

Cnbc
Foto: Cnbc
68 komentara

Trebaju Segwaye od sobe do kupaonice u 'Versajskoj palači'

Najveća američka obiteljska vila, jedan i pol puta veća od Bijele kuće, toliko je golema da vlasnici planiraju Segwayima putovati od sobe do sobe. 'Versajska palača' na Floridi, koja se prostire na nevjerojatnih 28.000 metara kvadratnih, nije još gotova. 

'Kraljica' Jackie Siegel (48) provela je voditelja CNBC-a Roberta Franka po zdanju, ali se izgubila. Ipak, znala je gdje je njezina buduća prostrana garderoba od 300 metara kvadratnih.  

Palača ima 13 spavaćih soba, 11 kuhinja, 30 kupaonica... Glavna spavaća soba prostire se na 1860 metara kvadratnih

Uselit će se 2015. godine nakon 11 godina izgradnje. Milijarder David Siegel (78) rekao je ranije kako bi razmislio o prodaji kuće da mu netko ponudi 100 milijuna dolara.

- Ili bih ja ostala tu živjeti, a ti prodaj svoju polovicu - našalila se supruga. 

Par, koji ima osmero djece i cijelu vojsku dadilja i domaćica, počeo je 2012. godine snimati dokumentarac 'Kraljica Versaillesa'. Radovi su stali 2009. godine kada se pričalo da je bogataš pred bankrotom. Ipak, oporavio se i nastavila se i gradnja kuće. Sada moraju napraviti i neke preinake na kući jer su planirali dječje igraonice, a djeca su sve veća.

- Vrata su bila od brazilskog mahagonija. Prestali su ga izvoziti jer su sjekli kišnu šumu ili nešto... Na mezaninu će svirati orkestar za ljude u prizemlju. Za govore... Ako dođe predsjednik... Ili nešto - objasnila je bivša Miss Floride

>>> Nije baš tako lako voziti Segway

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message