Obavijesti

News

Komentari 48

Tri je sata vozio do bolnice s nožem zabijenim u - lubanju

Brazilski je taksist u lokalnom baru sudjelovao u krvavoj tučnjavi u kojoj je zaradio četiri ubodne rane. Liječnici kažu da uopće nije bio svjestan noža u svojoj lubanji...

VIDEO

Taksist Juacelo Nunes de Oliveira (39) iz brazilskog grada Agua Branca večer je odlučio provesti u lokalnom baru. Tamo se potukao i zaradio tri ubodne rane u torzo i jednu u - glavu. Uplašen zbog ozljeda torza, Nunes de Oliviera zaputio se u bolnicu stotinjak kilometara udaljenu od Agua Branca.

Nakon puna tri sata vožnje, Brazilac je hospitaliziran u gradu Teresina gdje je potpuno šokirao liječnike i medicinsko osoblje. Naime, iz glave mu je virio mesarski nož dug 30 cm zabijen blizu sljepoočnice .

- Cijelo je vrijeme u glavi imao zabijen nož, ali toga uopće nije bio svjestan. Vjerujemo da je to bilo moguće zbog šoka i alkoholiziranosti, izjavio je liječnik Gilberto Albuquerque za CNN .

- Nož je promašio nekoliko vrlo bitnih živaca zbog kojih je mogao ostati bez vida te osjeta mirisa i okusa. Nož se zaustavio tek u kosti donje vilice. Ne samo da je preživio, taksista očekuje potpuni oporavak bez ikakvih posljedica , objasnio je liječnik koji kaže da se radi o nevjerojatnom slučaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Operacija uklanjanja noža trajala je dva i pol sata, a nakon samo pet dana Brazilac je napustio bolnicu. Za vrijeme saniranja ubodnih rana na torzu utvrđeno je i da su mu lakše oštećena pluća .

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1