Obavijesti

News

Komentari 32

Trkače kod Koprivnice napao roj stršljena: 'Puno je izbodenih, neki su morali otići na hitnu'

Trkače kod  Koprivnice napao roj stršljena: 'Puno je izbodenih, neki su morali otići na hitnu'

Ekipa trkača koja je sudjelovala na kratkoj utrci tzv. Bijela staza, dugoj 6.5 km nije završila trku zbog nezgode na stazi

Članovi AK Križevci trče 2. šumski trail Koprivnica kojeg organizira sportska platforma Run Man, Run u izletištu Crna gora pored Koprivnice.

Ekipa trkača koja je sudjelovala na kratkoj utrci tzv. Bijela staza, dugoj 6.5 km nije završila trku zbog nezgode na stazi.

- Naišli smo na rojeve stršljena. Bilo ih je jako puno, pikali su trkače ispred nas i mi smo se vratili, nismo završili utrku. Neki su unatoč ubodima uspjeli dotrčati do cilja - javila je za Križevci.info Danijela Gudić

Stršljen ubo umirovljenika kraj Koprivnice, umro je u bolnici
Stršljen ubo umirovljenika kraj  Koprivnice, umro je u bolnici

Jedan pacijent je pregledan i nije životno ugrožen, ali je u bolnici zbog kožnih promjena. Ostalih troje su pregledani u ambulanti, kazali su iz Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije.

U cilj je kao 18. utrčao član AK Križevci Marko Horvat i to s ubodom, izbjegle su ih Ivana Dubravec (43.), Martina Ljaljić (48.) i Ivana Šiković (85.), dok su se Danijela Gudić, Željko Dubravec i Zvonko Stipić vratili.

- Puno je izbodenih, oko nas je puno natjecatelja koji drže obloge od leda po glavi i leđima. Neke su odvezli i na hitnu - javili su križevački trkači koji su, unatoč ubodima, zasad dobro. 

Dulje utrke na 12 i 19 km u kojima ima i Križevčana još uvijek traju.