News

Komentari 195

Trogirski vijećnik na Facebooku ispod članka o Danijeli Dvornik: 'Tebe triba mlatit kao šnicel'

Trogirski vijećnik na Facebooku ispod članka o Danijeli Dvornik: 'Tebe triba mlatit kao šnicel'

Nazvali smo Damira Zaradića iz HSP-a koji je uputio sramotan komentar i zamolili ga da nam razjasni što je točno time mislio. Pokušao je objasniti i na kraju se ipak ispričao

Damir Zaradić je HSP-ov trogirski gradski vijećnik koji u slobodno vrijeme piše opasne gluposti na Facebooku.

Tako se ispod članka jednog portala, u čijem naslovu se navodi izjava Danijele Dvornik (Kad nađete muškarca koji traje 1 sat u krevetu, proslijedite mi ga), osjetio pozvanim komentirati sljedeće: 'Tebe triba mlatit kao šnicel prije spremanja da malo smekšaš i to neka bude predigra'. 

Nazvali smo Zaradića i upitali je li to zbilja on napisao.

- Jesam. Ali to je preneseno u krivom kontekstu. Bože sačuvaj da ja mislim na agresivu, nije mi ni nakraj pameti, imam ženu i kćer. Ali dobro, nema veze, napisao sam. Isprika je poslana - kazao je. 

Zamolili smo ga da razjasni kako to nije mislio na 'agresivu'.

- Pa eto. Znate kako se radi šnicel? Treba ga malo udariti da smekša... Ma neću više ništa komentirati - odustao je vijećnik i okrenuo ploču.

- Ne mogu vjerovati da se hvatate za takve stvari. Nitko od vas nije prenio nijednu moju objavu. Samo vas zanima ta estrada - kritizirao nas je Zaradić i uputio nas na svoj profil.

- Evo, ja sam predsjednik gradskog HSP-a. Uđite i ako nađete da ikoga vrijeđam... Osim gradonačelnika, dobro - poručio je Zaradić.

Duboke isprike

Upitali smo ga što je mislio takvim komentarom ispod članka o Dvornikovoj.

- Na što sam mislio? Na ništa. Ispričavam se duboko. Priznajem da ispada seksistički. Duboko se ispričavam i njoj ću se osobno ispričati ako sam ijednom rečenicom nekoga uvrijedio - kazao nam je Damir Zaradić. 

Inače, gospodin je donekle u pravu. Dosad se nije toliko često ranije pojavljivao u medijima, osim one epizode kad je zamalo došlo do fizičkog obračuna između SDP-ovog gradonačelnika Ante Bilića i njega.

Najčitaniji članci