News

Komentari 14

Trogodišnja curica u snu izašla iz stana i smrznula se do smrti

Trogodišnja curica u snu izašla iz stana i smrznula se do smrti

Djevojčica iz ruskog grada Satka sklona mjesečarenju, izašla je iz kuće na hodnik gdje je temperatura bila - 15 Celzija i smrznula se. Njeno tijelo je pronašla majka

Trogodišnja Angelina iz ruskog grada Satka bila je sklona mjesečarenju. Nakon što su ju roditelji stavili na spavanje i sami otišli spavati, nečujno je izašla iz stana, u hodnik u kojem je bilo - 15 stupnjeva Celzijevih. Ujutro su ju našli kako nepomično leži ispred vrata stana.

Tijelo djevojčice pronašla je njena majka, Svetlana Kulešova (23), koja je izašla na hodnik nakon što ju nije našla u krevetu. Kulešova je lokalnoj policiji opisala kobnu večer.

 - Slavili smo rođendan naše mlađe kćeri koja je napunila jednu godinu. Uspavala sam Angelinu taman malo prije ponoći. Muž i ja smo pogledali još malo TV i otišli spavati. Ujutro ju nismo našli u krevetu. Izašli smo na hodnik gdje smo ju našli kako leži na podu - izjavila je i dodala da je Angelina bila sklona mjesečarenju i često su ju vraćali u krevet. No kobne noći ju nisu čuli kad se ustala. 

 - Najvjerojatnije nije mogla pronaći kvaku od vrata kako bi se vratila unutra - zaključuje Svetlana protiv koje je podignuta istraga zbog zanemarivanja, a mlađa kćer je predana socijalnoj službi. 

 - Istraga je otkrila da je djevojčica sama izašla iz kuće na hodnik koji nije grijan. Temperatura je bila oko - 15 stupnjeva pa se pretpostavlja da je umrla od hipotermije. Mlađe dijete će ostati u sirotištu dok ne završi istraga, a Svetlana ide na psihijatrijsku obradu kako bi se utvrdilo govori li istinu - javljaju iz tamošnje policije. 

Najčitaniji članci