News

Komentari 1

Troje mrtvih u eksploziji cisterne u Abu Dhabiju, vlasti sumnjaju na napad dronovima

Troje mrtvih u eksploziji cisterne u Abu Dhabiju, vlasti sumnjaju na napad dronovima

Pakistanac i dvojica Indijca ubijeni su u eksploziji koja se dogodila u industrijskom području glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata. Do eksplozije je došlo blizu spremnika državne naftne kompanije

Tri osobe stradale su u ponedjeljak u eksploziji cisterne u Abu Dhabiju koje su možda izazvali dronovi, objavila je policija.

Manji požar također je izbio na aerodromu u gradu.

Nešto kasnije, jemenski pobunjenici Huti objavili su da su izveli vojni napad na Ujedinjene Arapske Emirate (UAE) i da će kasnije otkriti detalje.

Pakistanac i dvojica Indijca ubijeni su u eksploziji koja se dogodila u industrijskom području glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata. Do eksplozije je došlo blizu spremnika državne naftne kompanije Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC).

Policija je rekla da je su oba požara možda uzrokovali "mali leteći objekti, vjerojatno dronovi", objavila je službena novinska agencija WAM.

Video koji je kružio društvenim mrežama i na kojem se vidi crni dim navodno je snimljen blizu industrijskog područja gdje je došlo do eksplozije.

Ujedinjeni Arapski Emirati glavni su partner Saudijske Arabije u vojnoj koaliciji osnovanoj 2015. protiv jemenskih pobunjenika.

Huti su već preuzimali odgovornost za napade na UAE i Saudijsku Arabiju.

Najčitaniji članci