Obavijesti

News

Komentari 22

Trojica vojnika se autom zabila u nasip te poginula

Trojica vojnika se autom zabila u nasip te poginula
8

Požega: Vozač Golfa izgubio je nazor nad autom i u zavoju sletio s ceste. Zabio se u nasip seoskog potoka. Dvojica su odmah umrla, a treći u bolnici

VIDEO

Trojica mladića poginula su u ponedjeljak u teškoj prometnoj nesreći pola sata poslije ponoći u Novom Selu pokraj Požege. Vozač Golfa IV Ivan Čujić (22) izgubio je nadzor i u zavoju sletio s ceste u Novljanski kanal te se zabio u most. Vozač i suvozač Marko Budimir (26) poginuli su na mjestu nesreće, a Dušan Željko Marković (33) na putu do požeške bolnice.Kako doznajemo, riječ je o trojici vojnika koji su bili na tečaju logistike u požeškoj vojarni. U nedjelju su se vraćali u Požegu nakon vikenda kod kuće. Marković je iza sebe ostavio suprugu i devetogodišnju kćer, a, kako doznajemo, sva su trojica uskoro trebala ići u misiju na Golansku visoravan.
- Teško je u ovom trenutku utvrditi razloge ove nesreće. S obzirom na to da je automobil potpuno uništen, bude li moguće, obavit ćemo tehnički pregled. Tek tada moći ćemo sa sigurnošću reći je li uzrok nesreće tehničke prirode ili neprilagođena brzina - rekao je istražni sudac Nenad Vlašić.
U zaseoku Čujićima u Krivodolu pokraj Imotskog tuga i bol zavladali su kad se pročula tužna vijest da je jedan od poginulih vojnika njihov sumještanin Ivan Čujić. Kako doznajemo od susjeda, Ivan je u nedjelju, u krugu obitelji, proslavio 22. rođendan.
Profesori u Obrtničkoj školi u Imotskom, koju je Ivan završio, kažu da je bio omiljen, kulturan i pristojan. Ni susjedi nisu mogli skriti suze za prerano ugašenim životom. Iz kuće obitelji Marković u Čitluku pokraj Sinja čuo se plač Željkove supruge Vedrane.
- Ne može se pomiriti s muževom smrću. I dalje ga zove na mobitel - rekla je susjeda.
Devetogodišnja kći pokušala je odvratiti riječima: “Zašto ga zoveš kad je umro?”. Njegove je roditelje tragična vijest zatekla na povratku s vjenčanja u Županji. Prijatelji o Željku imaju samo riječi hvale. Bio je, kažu, dobar čovjek i suprug, volio je sport i prirodu. Slične stvari volio je i Marko Budimir, mladi vojnik iz Sinja. Prije četiri godine prijavio se u 4. gardijsku brigadu. Pri odabiru ljudi za misiju na Golanskoj visoravni Marko je izabran za kuhara. Roditelji, brat, sestra i ostala rodbina šokirani su zbog iznenadna gubitka omiljenog Marka.
- Bio je dobar kao kruh, prava duša od čovjeka - kažu svi gotovo uglas. Čujić je došao autom po Marka oko 19 sati. Oprostili su se od njega ne sluteći da ga zadnji put vide živog. U 4.30 sati policija im je pokucala na vrata i obavijestila ih o pogibiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature