Obavijesti

News

Komentari 5

Trump poziva svoje pristaše na večeru za čak 250.000 dolara

Trump poziva svoje pristaše na večeru za čak 250.000 dolara

Za 250.000 dolara (125.000 po osobi) parovi mogu zakazati privatnu večeru s Trumpom, fotografiranje s njim i mogućnost da dvije noći ostanu u Mar-a-Lagu

VIDEO

Dobrostojeće pristaše bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa mogu za iznose koji dosežu i 250.000 dolara zakazati s njim večeru, a prikupljeni bi novac trebao biti uložen u njegovu kandidaturu za predsjedničke izbore, piše Guardian.

Akcija prikupljanja novca, nazvana "Forum kandidata za vraćanje Kongresa" zakazana je za 23. veljače na Trumpovom imanju Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi, navodi britanski list.

Trumpov super PAC - organizacija koja prikuplja novac za njegovu kandidaturu - poslala je pozivnice svim potencijalno zainteresiranima.

Iako će događaju prisustvovati republikanski kandidati za Kongres, prikupljeni novac će biti namijenjen isključivo za Trumpov super PAC, navodi Guardian.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za 250.000 dolara (125.000 po osobi) parovi mogu zakazati privatnu večeru s Trumpom, fotografiranje s njim i mogućnost da dvije noći ostanu u Mar-a-Lagu.

Za 100.000 dolara po paru dobivaju fotografiranje s Trumpom, ali će večerati s kandidatima za Kongres, a ne s bivšim predsjednikom.

Za 50.000 dolara gosti će dobiti večeru, ali neće biti slike s Trumpom već samo s kandidatima, a najniža cijena je 5000 dolara za što će dobiti samo prisustvo na večeri, ali ne baš najbolje stolove.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1