News

Komentari 8

'Trump se raspituje o povratku giljotine i streljačkih vodova. Ponavlja da dilere treba ubiti...'

'Trump se raspituje o povratku giljotine i streljačkih vodova. Ponavlja da dilere treba ubiti...'

Bio sam u sobi kad je Trump govorio kako bi volio državu u kojoj vrijedi zakon 'oko za oko'. Pričao je kako bi kriminalce i dilere trebalo poredati u liniju i strijeljati. Ponavljao je 'treba ih ubiti' - kaže jedan bivši zaposlenik Bijele kuće.

Što mislite o streljačkim vodovima? Upitao je bivši američki predsjednik Donald Trump svoje bliske suradnike tijekom priprema za izbore 2024. godine,  javlja Rolling Stone, kojemu su tri izvora potvrdila Trumpov interes za novim/starim metodama egzekucije...

I nije to samo 'tek tako' pitanje. Ako ponovno pobijedi na izborima, želi proširiti upotrebu smrtne kazne u SAD-u i vratiti neke metode egzekucije - govore izvori bliski američkom predsjedniku.

Jedan od njih ispričao je i kako Trump ozbiljno razmišlja o emitiranju takvog sadržaja na televiziji...

- Trump se raspitivao o vraćanju streljačkih odreda, vješanjima, čak i giljotini kao mogućim metodama pogubljenja. Razmatrao je i opciju grupnih egzekucija - govori izvor RS-a.

FILE PHOTO: Former U.S. President Donald Trump at the North Carolina GOP convention dinner in Greenville

Drugi od izvora Rolling Stonea ispričao je kako Trump planira veliku TV kampanju, u kojoj bi narodu predstavio svoje ideje o povratku nekih načina egzekucije u SAD...

- On vjeruje kako bi tako utjerao strah od Boga u  kriminalace. Neke od tih stvari htio je napraviti tijekom svojeg mandata, ali očito nije imao prilike - dodaje neimenovani izvor.

Iz Trumpova tima demantiraju tvrdnje kako je Trump planirao TV kampanju vezanu uz nove/stare načine pogubljenja...

U prošlosti je često u svojim govorima isticao kako bi dilere trebalo strože kažnjavati, čak i smrtnom kaznom.

- Kazne bi trebale biti vrlo, vrlo oštre. Pogledajte druge zemlje po svijetu. One koje nemaju problema s drogom su one koje brzim procesima i odlukama o smrtnim kaznama rješavaju problem dilera - kazao je, primjerice, prošle godine. Javno je govorio i kako dileri ubiju 500 ljudi drogom tijekom svojih 'karijera'.

Dokazano je kako su ti navodi i brojke izmišljeni...

FILE PHOTO: Former U.S. President Trump unveils his leadership team, in Columbia

- Bio sam u sobi kad je Trump govorio kako bi volio državu u kojoj vrijedi zakon 'oko za oko'. Pričao je kako bi kriminalce i dilere trebalo poredati u liniju i strijeljati. Ponavljao je 'treba ih ubiti' - kaže jedan bivši zaposlenik Bijele kuće.

- Ideja o strijeljanju mu je bila najdraža. Puno mu je bila 'dramatičnija' od egzekucije injekcijom. Želio je pogubiti puno 'narko šefova' i dilera. Pričao bi kako te ljude nije briga za ništa, kako će samo nastaviti zarađivati iz zatvora, a kad izađu, vratit će se kriminalu. Govorio je da ih ne treba zatvarati, već istrijebiti - ispričao je za RS bivši zaposlenik Bijele kuće...
 

Najčitaniji članci