Obavijesti

News

Komentari 106

Tuga i neizvjesnost: Svaku noć sanjam našeg malog anđela...

Tuga i neizvjesnost: Svaku noć sanjam našeg malog anđela...
1

Sanela Prispilović (37) iščekuje da joj se suprug Željko probudi iz kome kako bi mu rekla da im je kći zauvijek otišla. Sanela se liječi od melanoma, no prekinula je liječenje...

VIDEO

Ova neizvjesnost, kad će se Željko probuditi iz inducirane kome i kako će podnijeti istinu da našeg anđela nema, me uništava, rekla nam je 37-godišnja Sanela Prispilović iz Cvetkovca. 

Nesretna žena kaže kako su joj najgore noći jer ne može spavati. I kad joj dolazi san, pred očima joj se javlja lik dvoipolgodišnje kćeri koja je poginula prošli utorak na autobusnom stajalištu u Cvetkovcu, naselju na koprivničkom području. Tada je na Željka (40) i kćer naletjela vozačica (21) Škode Octavije. Malena je od udarca ocu pala iz ruku i umrla na putu za bolnicu. Željko je u bolnici, još bez svijesti zbog teških ozljeda glave i prsnog koša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:29

Nasreću, šestogodišnji sin je prošao bez ozljeda. Obitelj se uputila u Koprivnicu kako bi majci koja se liječi od raka uplatili dopunsko osiguranje. Umjesto da dočeka posjet obitelji, Sanelu koja se tada nalazila u zagrebačkoj Klinici Sestara milosrdnica sustigla je strašna vijest. Prekinula je liječenje na koje je došla 27. rujna. 

Shrvana od boli, Sanela se moli za suprugov život. Istodobno pogledom miluje sina koji je bio nijemi svjedok tragedije. 

- Nisam sigurna je li svjestan da njegove seke više nema. Prva dva-tri dana je pitao kad će seka doći da se igraju. Sad samo gleda videosnimke na kojima je cijela obitelj i ništa ne govori - kaže Sanela. 

Uz Sanelu i sina su njezin otac i brat koji su došli s rodnog Malog Lošinja. Tamo će i sin, kod njezinih roditelja, a ona će, kad se uvjeri da je Željko dobro, nastaviti s liječenjem. Uz sve ove traume, obitelj živi i u teškim materijalnim prilikama jer je ona nezaposlena te žive od suprugove plaće, koji je profesionalni vojnik. Plaća mu je opterećena kreditima i malo im ostaje za život.

Sanela je otvorila račun za pomoć sinu

- Otvorila sam račun na sina jer ne daj Bože da ostane sam. Situacija sa Željkom je neizvjesna, a ne znam kako će i moje liječenje završiti. Zato bih željela uz pomoć dobrih ljudi da se sin materijalno zbrine - rekla nam je Sanela Prispilović.

Pomoć možete uplatiti na tekući račun:

IBAN: HR1323400093230956311,
na primatelja MIHAEL PRISPILOVIĆ,
VARAŽDINSKA 15,
CVETKOVEC,
48312 RASINJA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature