Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tuga i razočaranje: 'Blizanci nisu naši, nastavljamo tragati'

I dalje ćemo nastaviti tražiti djecu i odgovor što se s njima uistinu dogodilo. Dečke nećemo napustiti, pomoći ćemo im kao da su naši sinovi, kaže Dragica Plauc

Franjo Lepan/24sata
Foto: Franjo Lepan/24sata
110 komentara

Duša i srce mi plaču. Nisam cijelu noć spavala. Čekali smo i nadali se iz svega srca da su dečki naši, rekla je Dragica Plauc iz Dusseldorfa.

– Deset dana, točnije do početka prošlog tjedna kada su blizanci došli k nama, bili su moji najteži dani u životu. Suprug Goran, naše kćeri i svi smo vjerovali da nam se konačno osmjehnula sreća, da smo pronašli našu djecu koju su nam prije 21 godinu uzeli u Tuzli. Iskreno, ni sama ne znam kako sam preživjela ove dane, a ni sada kada je stigao nalaz ne znam za sebe.

Plačem i srce mi krvari, zavoljeli smo dečke kao svoje najmilije - rekla je Dragica. 

Dodala je da nema sveca kojemu se nisu molili.

- I dalje ćemo nastaviti tražiti djecu i odgovor što se s njima uistinu dogodilo. Goran i ja smo se dogovorili da dečke nećemo napustiti, pomoći ćemo im kao da su naši sinovi, jer proveli su teško djetinjstvo. Žao nam je zbog naših kćeri koje su iskreno vjerovale da smo im pronašli njihovu braću. Skupa ćemo ovo preživjeti - rekli su.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message