Obavijesti

News

Komentari 7

Tuga u Tovarniku, vatrogasci se opraštaju od poginulog kolege: 'Dragi naš Zvonko, hvala za sve'

Tuga u Tovarniku, vatrogasci se opraštaju od poginulog kolege: 'Dragi naš Zvonko, hvala za sve'

Zvonko Drmić preminuo je 19. srpnja u večernjim satima za vrijeme obavljanja vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena koje je pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju...

VIDEO

Olujno nevrijeme jučer je poharalo kontinentalnu Hrvatsku. Poginulo je četvero ljudi - dva muškarca u Zagrebu, jedan u Slavoniji, a četvrta žrtva je vatrogasac koji je bio na intervenciji u Vukovarsko-srijemskoj županiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hitna uživo 194_odlazak na intervenciju 02:18

'Pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tovarnik Zvonko Drmić preminuo je 19. srpnja u večernjim satima za vrijeme obavljanja vatrogasne intervencije u sanaciji posljedica nevremena koje je pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju. Hrvatska vatrogasna zajednica i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković izražavaju iskrenu sućut obitelji i kolegama preminulog vatrogasca', javlja Hrvatska vatrogasna zajednica. 

U DVD-u Tovarnik se opraštaju od kolege Drmića.

U nevremenu poginuo i jedan vatrogasac. Stotine ozlijeđenih, grad Zagreb poslao upozorenje
U nevremenu poginuo i jedan  vatrogasac. Stotine ozlijeđenih, grad Zagreb poslao upozorenje

- Poštovani članovi i prijatelji, u dubokoj žalosti vam javljamo da je naš dugogodišnji član Zvonko tokom sinoćnje intervencije tragično preminuo. Obitelji izražavamo duboku sućut! Vatrogasac nikad ne umire, on vječno živi u srcima onih koje je spasio... Dragi naš Zvonko, hvala ti za sve - posvetile su mu ožalošćene kolege. O svemu se oglasila i Policijska uprava vukovarsko-srijemska. 

- U srijedu, 19. srpnja oko 21:30 sati, prilikom uklanjanja porušenih stabala i grana s ceste u Tovarniku, a nakon olujnog nevremena, 65-godišnjem pripadniku DVD Tovarnik je pozlilo te se srušio na tlo. Građani koji su se zatekli na mjestu događaja pružili su mu prvu pomoć do dolaska ekipe Hitne medicinske pomoći, a koja je nakon pokušaja reanimacije proglasila smrt. Policijski službenici proveli su očevid, a tijelo preminulog prevezeno je u NMB 'Dr. Juraj Njavro' Vukovar gdje će biti provedena obdukcija - izvijestili su iz policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...