Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tukli su vozača koji je naletio na pješaka: 'Ubit ćete mi sina!'

Automobil je u ponedjeljak navečer naletio na pješaka u Travnom u Novom Zagrebu. Njegovi prijatelji napali su vozača auta. Umiješali su se i prolaznici. Policija nam je potvrdila da je bilo tučnjave

Foto: čitatelj 24sata
252 komentara

Čula sam naglo kočenje i udarac na križanju Ukrajinske i Kopernikove. Kada sam došla do balkona, vidjela sam vozača koji je naletio na pješaka. U tom trenutku četiri njegova prijatelja nasrnuli su na vozača i krenuli ga tući, ispričala nam je čitateljica koja je snimila video u Travnom u Novom Zagrebu u ponedjeljak u večernjim satima.

POGLEDAJTE VIDEO

Galama je uzbunila susjede koji su počeli dizati rolete kako bi vidjeli što se događa. Uskoro su čuli i sirene. Osim Hitne, stigla je i policija. Čitateljica nam kaže kako bi bilo još gore da se u tučnjavu nisu umiješali prolaznici.

- Starija žena izletjela je iz auta i vikala na njih da prestanu i da će joj 'ubiti sina'. U tučnjavu su se umiješali i prolaznici koji su zaustavili sve to. Izgledalo je gadno da ih nisu razdvojili bilo bi puno gore. Došla su dva policijska kombija i dvoja kola Hitne pomoći. Hitna je odvezla prebijenog vozača i udarenog pješaka - rekla je čitateljica.

VIDEO

Kad smo stigli u Travno, ulica je bila prazna.

Policija je ispitivala nekoliko ljudi. 

Foto: Željka Meštrović/24sata

'Vidjela sam kako se tuku'

- Čula sam galamu, kad sam izašla van na balkon, vidjela sam kako se tuku. Ne znam o čemu se radi, ali znam da je Hitna odvela dvoje ljudi - rekla nam je stanarka koja živi blizu.

- Nisam vidjela tko se i kako tukao, samo znam da ih je bilo nekoliko i da su drugi uskakali kako bi ih razdvojili. Nije sve to predugo trajalo - dodala je druga stanarka.

Foto: Željka Meštrović/24sata

Zagrebačka policija potvrdila nam je da su dojavu o tučnjavi dobili u 22:08 sati.

Detalje incidenta objavit će nakon očevida.
 

Možda vas zanima i ovo:
Message