Obavijesti

News

Komentari 22

Tulum na Jarunu uz besplatan ulaz: Ovi vas koncerti očekuju od četvrtka do nedjelje

Tulum na Jarunu uz besplatan ulaz: Ovi vas koncerti očekuju od četvrtka do nedjelje

Deset dana sjajne svirke se nastavlja – danas Retrodukcija bend, sutra Elvis Sršen NoA, četvrtak Zembo Latifa, petak Bolesna Braća, subota Detour

VIDEO

Dođite na Jarun, na prostranoj livadi između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske održava se Chill&Grill sve do 4. srpnja. Evo sjajnog glazbenog programa i što vas sve očekuje. 

Kultni zagrebački bendovi

Danas je na rasporedu Retrodukcija, jedan od najtraženijih akustičnih bendova u Zagrebu. Poznati kao bend na čijem se repertoaru mogu pronaći hitovi sve od 60-ih do danas, u jedinstvenim verzijama, obrađenima na karakterističan i prepoznatljiv način. Na čelu s frontmenom Ivanom Vidovićem, tu je i bass gitara i prateći vokal Ivan Guljašević te gitarist Ante Vidović. Koncert počinje u 20.00 sati, a osim Retrodukcije za dobru zabavu će se pobrinuti i DJ Stanko Bondža, a u srijedu Dj Škrinjica

- Pozivamo našu dragu publiku, s kojom smo dijelili super trenutke u zagrebačkim klubovima, na našu prvu otvorenu svirku u 2021. Nismo se opustili, samo smo godinu dana stariji, kao i vi. Nismo sumnjali da ćemo i dalje partijati, tako da se nadamo da se vidimo već danas na Jarunu. Dođite na druženje i chillanje uz svima poznate i drage izvođače kao što su Azra, Haustor, Zabranjeno Pušenje, EKV, Mando Diao, Manu Chao, Arctic Monkeys. Vidimo se na Jarunu od 20h - pozivaju članovi benda Retrodukcija.

Na rasporedu za srijedu svakako ne propustite svirku grupe Elvis Sršen NoA band liveElvis Sršen NoA do sada je objavio 20 singlova, a nedavno je izdao svoj prvi album Iluzija. Sa svojim bendom izvodi uglavnom plesnu, funk i rock glazbu. Uspjeh je postigao duetom s Ivanom Kindl, pjesma Mi. Njegov singl 'Moja' osvojio je nagradu za najbolji aranžman na Splitskom festivalu 2018. NoA osim svojih bendova izvodi hitove domaćih izvođača, Dine Dvornika, Olivera, Chaka Khana, Lennyja Kravitza i drugih.

Sljedećih dana ne želite propustiti program

Od četvrtka na Chill&Grillu startaju TOP izvođači. Pogledajte tko i kad svira.

Pokretanje videa...

Chill&Grill 2021 VIDEO

1.7 u 20.00 ZEMBO LATIFA

R' n' B, Trap i Pop izvođač Zembo Latifa mnogima je poznat kao mc i pjevač grupe Dregermajster, no 2019. godine je započeo svoju solo karijeru. Tad je počeo raditi i na svom prvom debitantskom albumu “Venera” koji se sastoji od 10 pjesama. Neke od pjesama koje su se izdvojile kao hitovi su "Zvijezde" sa Hiljsonom Mandelom, "Zadnji Let" i "Ona Voli", a danas slovi kao jedan od najpopularnijih mladih domaćih izvođača.

2.7. u 20.00 BOLESNA BRAĆA

Bolesnu Braću čine reperi Baby Dooks (David Vurdelja) i Bizzo (Pero Radojčić) koji spadaju u pionire hrvatske hip-hop scene. Za album ‘Lovci na šubare’, 2001. godine osvojili su Porin, a njihove najpoznatije hitove poput ‘Lovačke priče’, ‘Patriša’, ‘Telefon Faki’ i danas rado pjevušimo. Osnovani su 1996. godine, a za Chill&Grill spremaju sjajan koncert.

3.7 u 20.00 DETOUR

Mjesec, Snijeg, Plešem sama, Tvoje lice se promijenilo, samo su neki od hitova regionalne glazbene pop atrakcije pod nazivom Detour. Bend je pod vodstvom producenta i autora Nenada Borgudana, a nedavno su predstavili nove pjevačice Doru i Karlu. Dosad su osvojili brojne nagrade, a u kolekciji im se nalazi i Porin za pjesmu godine. Publiku na Jarunu oduševit će svojim nastupom.

Chill&Grill donosi i sjajnu gastro ponudu, a što sve možete probati pogledajte ovdje. Možete probati sjajnu klopu koju pripremaju restorani Wok by Matija, KSS Burger, Kitchen&Grill PLAC, Maredo, Jack 'n' Bowl, BBQ Hot Yard, El Toro i Palačinke.hr.

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Visa, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën, Make It Count, Hrvatska Obrtnička Komora i Hilton.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.