Obavijesti

News

Komentari 7

Turistkinja (60) teško ozlijedila ruku dok je dizala lanac sidra

Turistkinja (60) teško ozlijedila ruku dok je dizala lanac sidra
1

Tijekom radova na palubi jedrilice francuska državljanka teško se ozlijedila i hitno je prevezena u Dubrovnik. Kod Trogira su se sudarila dva jet-skija, djevojka ozlijeđena

VIDEO

Kod otoka Planjak, nedaleko Mljeta, u utorak oko 14 sati na jedrilici "Paola", francuska državljanka (60) zadobila je teške ozljede ruke prilikom podizanja sidrenog lanca. Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru zaprimila je dojavu, te je u koordinaciji s Lučkom kapetanijom Dubrovnik, posada jedrilice upućena u Sobru, na otok Mljet. 

Zbog obilnog krvarenja tamo je organizirana Hitna medicinska pomoć, kao i prijevoz unesrećene plovilom Pomorske policije do luke Papratno. Pacijentica je od tamo prevezena u Dubrovnik u bolnicu.

Nesreća i kod Trogira

Ispred hotela Medena u Trogiru u utorak su se, na udaljenosti od 300 metara od obale sudarila dva jet-skija.
Lakše je ozlijeđeno dvoje nizozemskih turista, L.B.A. (23) i T.S. (23) koji su bili zajedno na skuteru. Na drugom skuteru bio je njihov prijatelj, a sudarili su se slučajno. 

Izgorjela jahta kod Ploča

Lučka kapetanija Ploče je u utorak u 21.00 sati zaprimila dojavu o požaru koji je izbio na motornoj jahti 11,5 metara duljine, poljske zastave, na vezu u lučici Baćina, kod Ploča.

U trenutku izbijanja požara na plovilu nije bilo posade.

Požar je izbio u predjelu strojarnice, jahta je ostala u plutajućem stanju, a požar se nije proširio na obližnja plovila, niti na prostor marine, te nije utvrđeno onečišćenje mora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.