Obavijesti

News

Komentari 4

Tužni prijatelji: Naša Ivana nam je bila poput sestre

Tužni prijatelji: Naša Ivana nam je bila poput sestre
5

Ivana je bila tako pozitivna osoba, voljela je svaki trenutak i uživala u svakom danu, složni su Ivanini neutješni prijatelji koji kažu da je neće zaboraviti

VIDEO

Izgubila sam sestru. Jedinu koja sam ikada imala. Onaj koji je pucao u Ivanu ubio je i dio mene, neutješna je Maja Pedišić, najbolja prijateljica Ivane Hodak (26). U vrijeme kad su došle na svijet njihovi roditelji, Zvonimir Hodak i Nela Pedišić, imali su zajednički odvjetnički ured. Maja je bila starija tri godine od Ivane. Kaže da ju je zavoljela od prvog trena kad ju je vidjela.
- Bila mi je kao lutka, kao beba za igranje. U gradu su godinama i mislili da smo sestre, a kasnije, kad su shvatili da to nije tako, naši prijatelji nastavili su nas tako nazivati. Ona je radila ili učila od jutra do mraka. Večernji izlasci bili su joj potpuno nebitni i mogu reći da u njima i nije baš uživala. Neka odjeća s potpisom također je nije zanimala, a besmisleno trošenje novca je nešto što se ne sjećam da je ikad radila. S druge strane, uvijek je bila spremna pomoći svakome tko je to zamoli - kazala je Maja. Dan prije ubojstva dvije prijateljice su se našle na kavi.
- Iako ne mogu reći da sam nešto predosjećala, nekako sam je, kad smo se rastajale, dugo i čvrsto grlila. Kao da sam se opraštala od nje, a da to i nisam znala. Navečer smo se čule. U tom trenutku, u tom haustoru, zauvijek je ubijen i dio mene - zaključila je Maja Pedišić. Jedna od najbliskijih Ivaninih prijateljica bila je glumica Jelena Perčin.
- Obožavali smo je. Bila je tako pozitivna, voljela je svaki trenutak i uživala u svakom danu - rekla je plačući Perčin. Dodala je da se prebacila iz Klasične u Prvu privatnu gimnaziju. Tada smo se upoznale i jako zbližile. Sve smo proživljavale zajedno, ljetovanja, Božiće, Nove godine. Uživala je u plesanju i glazbi - kaže Perčin. Još od 14. godine je htjela biti odvjetnica, a uzor su joj bila oba roditelja. Iako je dijete poznatih roditelja, nikad nije bila sklona ekscesima. Ivana je hodala samo s bogatima i slavnima. Dvije i pol godine je bila u vezi s Davorom Bienenfeldom, a potom je četiri godine bila s Danijelom Šternom. Zajedno su živjeli na zagrebačkom Šljiviku.
- Na nju imam samo najljepše uspomene. Bila je stvarno kvalitetna cura - kaže Štern. Prije dvije godine prohodala je s članom uprave agencije adriatica.net Ivorom Vucelićem.
- Bila je poštena i radišna, radila je tri posla odjednom, što malo tko u Zagrebu za sebe može reći. Bila je moralna i divna, uvijek na usluzi - tvrdi Vucelić. Ostavila ga je ljetos zbog zagrebačkog odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića. Ljubu je upoznala u Bolu na Braču, a prijatelji kažu da su se strastveno zaljubili. Pavasović joj je kuhao večere i navodno je bio jako nježan prema njoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature