News

Komentari 13

Tvrtka Pevec uvodi SAP-ov Business Intelligence sustav

Tvrtka Pevec uvodi SAP-ov Business Intelligence sustav

Cilj uvođenja SAP-ovog Business Intelligence sustava je menadžmentu tvrtke Pevec osigurati brži i jednostavniji pristup podacima o komercijalnom poslovanju...

Tvrtka Pevec uz stručnu pomoć partnera ALFATEC Group uvodi Skladište podataka i SAP BusinessObjects platformu za poslovno izvješćivanje i analizu podataka kako bi dodatno unaprijedila svakodnevno poslovanje tvrtke.

Cilj uvođenja SAP-ovog Business Intelligence sustava je menadžmentu tvrtke Pevec osigurati brži i jednostavniji pristup podacima o komercijalnom poslovanju, osiguravajući tvrtki transparentniji uvid u poslovne podatke na dnevnoj osnovi, a samim time i brže donošenje kvalitetnijih poslovnih odluka.

„S obzirom na vrlo dinamično tržište maloprodaje u Hrvatskoj te želju naše kompanije da svojim kupcima osigura cjelokupni doživljaj kupovine i konkurentnu ponudu proizvoda iz raznih prodajnih programa, implementacijom modernog Business Intelligence/Data Warehouse sustava moći ćemo kvalitetnije odgovoriti na potrebe naših kupaca kao i pravovremeno reagirati na sve tržišne prilike. 

Kroz zajednički rad s našim partnerom ALFATEC Group, koja ima bogato i pozitivno iskustvo u implementaciji ovakvih sustava i rješenja u maloprodajnim kompanijama, te SAP BusinessObjects BI platformom kao dugogodišnjim tehnološkim leaderom u području Business Intelligence-a, uvjereni smo da ćemo
ostvariti očekivane projektne rezultate. “, rekao je Nenad Mađerić, Direktor sektora opskrbnog lanca Pevec d.d..

„Projekt implementacije Business Intelligence/Data Warehouse sustava u tvrtki Pevec svakako predstavlja još jedan novi i pozitivni korak za našu kompaniju. Ovim projektom, kao i uvijek, prvenstveno želimo kvalitetno odgovoriti na poslovne potrebe korisnika i ostvariti sve zacrtane projektne ciljeve, te u konačnici u tvrtki Pevec dobiti još jednog zadovoljnog korisnika i dugoročnog partnera.“, izjavio je Boris Škorić, Direktor BI sektora u Alfatec-u.

„Na dinamičnom i iznimno kompetitivnom maloprodajnom tržištu prava odluka u pravo vrijeme, temeljena na kvalitetnim informacijama je iznimno važna. Izuzetno nas veseli što je tvrtka Pevec prepoznala kvalitetu i odabrala SAP-ov Business Intelligence sustav koji predstavlja modernu i agilnu platformu koja će osigurati tvrtki Pevec podršku u donošenju poslovnih odluka i podržati nastavak uspješnog poslovanja, razvoja i rasta kompanije“, izjavila je direktorica SAP-a, Sonja Popović.

Završetak implementacije Data Warehouse/Business Intelligence sustava predviđa se za kraj 2016. godine kako bi poslovni korisnici Peveca u idućoj poslovnoj godini mogli operativno koristiti novoimplementirani sustav.