Obavijesti

News

Komentari 44

U Beču su uhitili kćer brutalno ubijene bogatašice iz Pakraca

U Beču su uhitili kćer brutalno ubijene bogatašice iz Pakraca
1

Nakon dovršetka istrage i vještačenja tragova krvi iz kuće sve sumnje pale su na 45-godišnju kćer te je policija prije nekoliko dana protiv nje podnijela kaznenu prijavu za ubojstvo

VIDEO

Za ubojstvo 68-godišnje Blaške Skender u Pakracu prije mjesec i pol dana osumnjičena je njezina 45-godišnja kći Silvija koja ima njemačko državljanstvo.

Ona je bila nedostupna policiji, a doznaje se kako je prošli tjedan uhićena u Beču temeljem europskog uhidbenog naloga. Ako se usprotivi izručenju, kroz dva mjeseca bi mogla biti izručena Hrvatskoj. Nakon dovršetka istrage i vještačenja tragova krvi iz kuće sve sumnje pale su na kćer te je policija prije nekoliko dana protiv nje podnijela kaznenu prijavu za ubojstvo. 

Blaška Skender ubijena je s 10. na 11. rujna. Sin koji živi u inozemstvu pokušao je dobiti majku na imanju u Pakracu. Pozvao je policiju jer se žena nije javljala. Policija i vatrogasci provalili su u jednu od dvije kuća na imanju. Ženu nisu našli, ali su našli ključ od druge kuće. U dnevnom boravku manje kuće pronašli su mrtvu ženu.

Kako se neslužbeno doznaje, ženi je pukla lubanja, a ozlijeđena joj je i šaka. Tupi predmet kojim je izudarana do smrti policija još nije pronašla.

Blaška Skender, djevojačko prezime Petkov, rođena je u mjestu Krilatica, nedaleko od Kumanova u Makedoniji i bila je u braku sa Zvonkom Skenderom koji je bio od nje stariji 28 godina. On je 2001. godine umro u Njemačkoj, a Blaška mu je navodno bila druga ili treća supruga. Imali su troje djece, dvije kćeri i sina koji su rođeni u Njemačkoj. Kći Silvija i sin žive u Njemačkoj, dok druga kći živi u Engleskoj. 

Prema pričanju mještana, osumnjičena kći znala je dolaziti u Pakrac. Navodno su je vidjeli i kobnog vikenda kako vozi kroz ulicu prema imanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.