Obavijesti

News

Komentari 123

U Bihaću se tuklo 300, uhićeno 50 migranata, neki su izbodeni

U Bihaću se tuklo 300, uhićeno 50 migranata, neki su izbodeni
1

Nekoliko desetina ozlijeđenih i migranata s ubodnim ranama zatražilo je pomoć liječnika, a 11 je uhićeno noćas nakon velike tučnjave oko 300 migranata u privremenom prihvatnom centru BIRA u Bihaću, koja se dogodila oko 22 sata.

VIDEO

Glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskoga kantona Ale Šiljdedić rekao je za 24sata da su još 33 osobe zadržane u policiji i vrši se kriminalistička obrada. Od 11 uhićenih osmero su Afganistanci, dvoje Indijci i jedna osoba iz Sirije. Načinjena je i velika materijalna šteta. Posvuda su tragovi krvi. Ondje i dalje pripadnici policije vrše istragu, s njima su i pripadnici Specijalne jedinice za podršku MUP-a Unsko-sanskoga kantona. Stupanj pripravnosti je na najvećem stupnju.

– Intervenirali smo sinoć nakon što su nam tamošnji zaštitari javili u 21 sat da ne mogu kontrolirati nerede koji su izbili. Situacija je u 23.45 sati bila pod kontrolom, o stvarnim uzrocima sukobva još ne možemo govoriti s obzirom na to da je veći broj migranata na medicinskom zbrinjavanju ili u tzv. obradi – rekao je za 24sata glasnogovornik MUP-a USK Ale Šiljdedić. 

Osam dana prije u istome je objektu, također u masovnoj tučnjavi, jedan migrant uboden nožem pa je 220 policajaca pretražilo BIRU i zaplijenilo oveću količinu hladnog oružja, najviše noževa i metalnih šipki.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk