Obavijesti

News

Komentari 178

Dubrava: Mercedesom naletio na curicu, u induciranoj je komi

Dubrava: Mercedesom naletio na curicu, u induciranoj je komi
6

Vozač Mercedesa naletio je na djevojčicu dok je s dvije kolegice prelazila cestu na označenom pješačkom prijelazu. Prevezena je u KBC Zagreb gdje se liječnici bore za njezin život

VIDEO

U Ulici Mate Lovraka u zagrebačkom kvartu Dubrava u četvrtak u 19.18 sati osobni automobil naletio je na djevojčicu koja je ozlijeđena i prevezena u KBC Zagreb.

Kako doznaje Jutarnji list, djevojčica je stavljena u induciranu komu te ima prijelom baze lubanje, sljepoočne kosti i prijelome ruku. 

POGLEDAJTE VIDEO

- Tri curice su prelazile preko zebre. Dvije su prešle, a treću je pokupio auto i vukao ju je desetak metara. Curica je na Rebru, a ide tu u školu, svaki dan tu prolazi - rekla nam je šokirana stanovnica Gornje Dubrave.

Učenice su se družile na školskom igralištu koje je udaljeno od ceste dovoljno da bude sigurno, no Ulica Mate Lovraka koju su prelazile, iako zbog brojnog zelenila djeluje mirno, zapravo je, kažu stanovnici, vrlo opasna.

Zagreb: U Dubravi automobil naletio na dijete

- Tu su vam stalno nesreće. Vi stanete na zebru, pusti vas auto, a onaj iza ga zaobiđe. Ulica je mračna, ljudi se naganjaju, a djeca ovdje stalno prolaze. Ulica je duga i ravna, zalete se i ne razmišljaju - kaže nam sugovornica te dodaje kako se svakome može dogoditi nezgoda, no da su u toj ulici prečeste. 

'Tu se voze trke, jako je nesigurno'

Vozač je, kaže, stariji, a pješački je prijelaz odmah pokraj žbunja koje možda blokira jasan pogled na cestu, ili makar zebru. Ležećih ima, ali smatra da bi stupići koji se vide u mraku bili korisniji. 

- Kad bi vi znali kako se tu natjeravaju, kako tu voze. Ovo je sad slučajno stariji vozač, a tu se uglavnom voze s tako nabrijanim autima, po Dubravi s 200 kilometara na sat, utrkuju se. Užasno je nesigurno, dao Bog da dijete preživi - kaže žena koja živi u blizini.

Prije dvadeset godina je nekoliko metara dalje djevojčicu udario auto. Preživjela je, ali je ostala invalid. Svi stanari, tvrde sugovornice, već godinama apeliraju da se ta cesta bolje osvijetli i da se osigura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca