News

Komentari 246

U Hrvatskoj 95 novih slučajeva!

U Hrvatskoj 95 novih slučajeva!

Iz stožera javljaju da je u proteklih 24 sata 95 ljudi zaraženo koronom. To je drugi najveći broj novozaraženih od početka epidemije u RH. Samo ih je 1. travnja bilo više (96)...

Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je 95, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2483.

POGLEDAJTE VIDEO: Najviše zaraženih u Osječko-baranjskoj županiji

Jedna novooboljela osoba je iz Brodsko-posavske županije, jedna iz Šibensko-kninske, jedna iz Virovitičko-podravske županije, jedna iz Splitsko-dalmatinske županije i jedna iz Varaždinske županije, dvije novooboljele osobe su iz Istarske županije, dvije iz Sisačko-moslavačke županije, pet novooboljelih osoba je iz Zadarske županije, sedam iz Zagrebačke županije, devet iz Primorsko-goranske županije, 25 novooboljelih osoba je iz Grada Zagreba, a 40 novooboljelih osoba je iz Osječko-baranjske županije.

Do sada je testirano 74657 osoba, od toga 919 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju su 42 osobe. Na respiratoru nema (0) pacijenata. Ukupan broj ozdravljenih je 2149, što je 4 novoozdravljenih u 24 sata. Ukupan broj preminulih je 107, priopćili su iz Stožera.