Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U pet ujutro htjeli burek, pa ih gazda dočekao s nožem...

Nasilnici su u pet ujutro provalili u pekarnicu u Zadru i tražili burek. Napali su vlasnika i njegova sina. On je uzeo nož, obranio se i porezao dvojicu

173 komentara

U pet sati ujutro u subotu na vrata pekarnice u Ulici Antuna Barca u Zadru banula su četvorica mladića u dobi od 19 do 21 godine i zatražila od vlasnika (48) da im da burek i krafne. Čovjek nije htio otvoriti vrata. Četvorka je razbila staklo na vratima, i uletjela u pekarnicu, doznaje se u zadarskoj policiji. 

Posegnuo za nožem nakon napada

Nasilnicima u tom trenutku više nije bilo do bureka, nego su nasrnuli na vlasnika i njegova sina (19). Isprovociran huliganskim napadom, čovjek je posegnuo za nožem i dvojicu porezao. Jednoga ispod pazuha, a drugoga po nozi. 

Sva četvorica nasilnika te pekar i njegov sin su završili na kriminalističkoj obradi u policiji. Nakon obrade dvojica ozlijeđenih su zadržana na liječenju dok su druga dvojica uhićena. Policija je uhitila i oca, te ga kazneno prijavila za 'usmrćenje u pokušaju'. Kaznene prijave za oštećenje tuđe stvari zaradila su sva četvorica nasilnika, a policija ih je prijavila i za remećenje javnoga reda i mira. Pekarov sin je pušten bez ikakvih prijava. 

Možda vas zanima i ovo:
Message