Obavijesti

News

Komentari 5

U potresu izgubili brata, majka u suzama: Ajme, ovo im je trebalo... Gitu sad obožavaju

U potresu izgubili brata, majka u suzama: Ajme, ovo im je trebalo... Gitu sad obožavaju
5

Sin Lazar koji obožava crtić o šegrtu Hlapiću dao je psu ime Gita. Da samo možete vidjeti lice moje kćeri Slađane (4)... Presretna je, kaže Suzana čiji se sin Darko poginuo u potresu u Majskim Poljanama

VIDEO

Napokon malo sreće za nas. Uselili smo u novu kuću. Predivna je, ima 54 četvorna metra, svi imamo svoju sobu i toplo nam je. Opremljena je i kućanskim aparatima, dobri ljudi su nam sve omogućili. Stigao nam je i štenac, priča Suzana Oljača iz Majskih Poljana, koja je u potresu izgubila sina Darka (20). 

Pogledajte video: Psić unio malo sreće u obitelj Oljača

Sin je dao ime, kćer je presretna

Njezino troje djece Slađana, Lazar i Dario tuguju za bratom pa je majka preko Radio Mrežnice zamolila ima li negdje kakav psić koji bi djeci barem malo olakšao situaciju.

Prije par godina njen je Dario imao isto takvog psa i djeca su uz njega sretno odrastala dok nije uginuo.

Martina Majdandžić zaslužna je što se klinci sad malo više smiju. Poklonila im je prekrasno štene.

- Moj sin Lazar koji obožaca crtić o šegrtu Hlapiću, dao je psu ime Gita. Da samo možete vidjeti lice moje kćeri Slađane (4). Ona je najviše i željela tog psa. Presretna je. Pas je sada glavna atrakcija u našoj kući. Voli se maziti. Ima svoj krevetić i igračke. Unio je puno radosti u naš dom, a to je djeci stvarno trebalo - rekla je Suzana. 

Na Darka se srušila kuća

Suzana je  u razornom potresu na Baniji izgubila sina Darka. Odlučan da se osamostali, dignuo je lani kredit i kupio kuću ni 3 kilometra dalje od majčine, uređivao je, živio i u njoj se družio s prijateljima, djeleći je s mlađim bratom Dariom. Pitala ga je majka i zašto ne kupi kuću u Glini jer bi mu bilo bolje, a njegov odgovor bio je: 

“Neću, mama. Želim živjet’ na selu, kakva Glina, kakav grad, ‘oću kuću na brdu, da bude okolo šuma, da bude na lijepom mjestu”.

I upravo takvu pronašao je u Majskim Poljanama, kupio je i počeo uređivati. Na kraju ga je kuća koja je u trenu pala kao domino kocke, koštala života. Za vrijeme potresa u kući je s Darkom bio i njegov mlađi brat Lazar.

Čim je počelo tresti Lazar je pobjegao pod štok i uspio se spasiti. Darka su našli za kuhinjskim stolom i nažalost, nije mu bilo spasa, već je bio preminuo kad su ga izvukli pod ruševinama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa