News

Komentari 5

U potresu izgubili brata, majka u suzama: Ajme, ovo im je trebalo... Gitu sad obožavaju

U potresu izgubili brata, majka u suzama: Ajme, ovo im je trebalo... Gitu sad obožavaju

Sin Lazar koji obožava crtić o šegrtu Hlapiću dao je psu ime Gita. Da samo možete vidjeti lice moje kćeri Slađane (4)... Presretna je, kaže Suzana čiji se sin Darko poginuo u potresu u Majskim Poljanama

Napokon malo sreće za nas. Uselili smo u novu kuću. Predivna je, ima 54 četvorna metra, svi imamo svoju sobu i toplo nam je. Opremljena je i kućanskim aparatima, dobri ljudi su nam sve omogućili. Stigao nam je i štenac, priča Suzana Oljača iz Majskih Poljana, koja je u potresu izgubila sina Darka (20). 

Pogledajte video: Psić unio malo sreće u obitelj Oljača

Sin je dao ime, kćer je presretna

Njezino troje djece Slađana, Lazar i Dario tuguju za bratom pa je majka preko Radio Mrežnice zamolila ima li negdje kakav psić koji bi djeci barem malo olakšao situaciju.

Prije par godina njen je Dario imao isto takvog psa i djeca su uz njega sretno odrastala dok nije uginuo.

Martina Majdandžić zaslužna je što se klinci sad malo više smiju. Poklonila im je prekrasno štene.

- Moj sin Lazar koji obožaca crtić o šegrtu Hlapiću, dao je psu ime Gita. Da samo možete vidjeti lice moje kćeri Slađane (4). Ona je najviše i željela tog psa. Presretna je. Pas je sada glavna atrakcija u našoj kući. Voli se maziti. Ima svoj krevetić i igračke. Unio je puno radosti u naš dom, a to je djeci stvarno trebalo - rekla je Suzana. 

Na Darka se srušila kuća

Suzana je  u razornom potresu na Baniji izgubila sina Darka. Odlučan da se osamostali, dignuo je lani kredit i kupio kuću ni 3 kilometra dalje od majčine, uređivao je, živio i u njoj se družio s prijateljima, djeleći je s mlađim bratom Dariom. Pitala ga je majka i zašto ne kupi kuću u Glini jer bi mu bilo bolje, a njegov odgovor bio je: 

“Neću, mama. Želim živjet’ na selu, kakva Glina, kakav grad, ‘oću kuću na brdu, da bude okolo šuma, da bude na lijepom mjestu”.

I upravo takvu pronašao je u Majskim Poljanama, kupio je i počeo uređivati. Na kraju ga je kuća koja je u trenu pala kao domino kocke, koštala života. Za vrijeme potresa u kući je s Darkom bio i njegov mlađi brat Lazar.

Čim je počelo tresti Lazar je pobjegao pod štok i uspio se spasiti. Darka su našli za kuhinjskim stolom i nažalost, nije mu bilo spasa, već je bio preminuo kad su ga izvukli pod ruševinama. 

Najčitaniji članci