News

Komentari 0

U Požeško-slavonskoj sva djeca od ponedjeljka idu na nastavu

U Požeško-slavonskoj sva djeca od ponedjeljka idu na nastavu

Epidemiološka situacija u Požeško-slavonskoj županiji je dobra. Pratimo što se događa s novim sojem virusa, ako bude potrebe - reagirat ćemo, tvrdi požeško-slavonski župan Alojz Tomašević

Od 15. veljače svi učenici osnovnih i srednjih škola u Požeško-slavonskoj županiji idu na nastavu u školu, a povod za tu odluku je kontinuirani pad broja novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite u četvrtak na konferenciji za novinare.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na području Požeško-slavonske županije u posljednja 24 sata nije bilo novih slučajeva zaraze.

- Epidemiološka situacija u Požeško-slavonskoj županiji je dobra. Pratimo što se događa s novim sojem virusa, ako bude potrebe - reagirat ćemo. Odluku o prelasku svih učenika srednjih škola na A model nastave donijeli smo danas kako bi se i prijevoznici mogli pripremiti na vrijeme - rekao je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

- U županiji je trenutno 41 osoba pozitivna na koronavirus, a 17 ih je na bolničkom liječenju - rekao je ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije Mato Matijević pozivajući građane da se i dalje pridržavaju svih epidemioloških mjera koje je preporučio nacionalni Stožer civilne zaštite.

Najčitaniji članci