Obavijesti

News

Komentari 46

'U snovima putujem u astralne svjetove, tamo je grad mrtvih'

'U snovima putujem u astralne svjetove, tamo je grad mrtvih'
1

Zoran Marjanović je prije nekoliko dana napustio televizijski show "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubojstvu svoje supruge

VIDEO

Zoran Marjanović se trenutno nalazi u pritvoru gdje će ostati narednih mjesec dana, odnosno sve dok traje istraga o ubojstvu njegove supruge Jelene Marjanović Krsmanović, kako ne bi utjecao na svjedoke.

Podsjetimo, Marjanovića optužuju da je suprugu Jelenu Marjanović 2. travnja 2016. godine ubio u obiteljskoj kući nakon što ju je tupim predmetom 34 puta udario u glavu. Jelenino tijelo bačeno je u kanal pored nasipa gdje je sljedećeg jutra nađeno umotano u deku. Novi detalji istrage kažu da je ubojica gotovo sigurno imao pomagače.

Kratkotrajni boravak u reality showu "Zadruga" je podijelio mišljenja o Marjanoviću. Dok jedni nalaze dodatne razloge zbog kojih tvrde da je "poremećeni ubojica", drugi priznaju da su promijenili stav koji su imali o njemu, dodajući da više nisu uvjereni u njegovu krivnju za tragičnu smrt supruge.

Ipak, da je Marjanović oduvijek bio pomalo čudan, govori i snimka stara 28 godina, na kojoj je Zoran tek desetogodišnjak koji se ispovijeda pred kamerama časopisa namijenjenog paranormalnim pojavama, javlja Kurir.

Marjanović je 1990. godine za "Treće oko" otkrio da još od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu.

"Astralni svijet je grad mrtvih. Putujem još od prvog razreda, u snu, kad zaspim, onda sam išao do prvog nivoa astrala", započeo je Zoran priču, začuđujuće zrelim načinom izražavanja za dijete osnovnoškolskog uzrasta.

POGLEDAJTE VIDEO

"Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubojice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam vidio ljude koji i nisu baš ljudi, to su paćenici. Tamo je sve crno-bijelo. Ima i nivo samoubojica. Ovisno o tome kako su se ubili, tako i izgledaju", nastavio je priču Marjanović, a zatim obrazložio da u pozitivnim nivoima žive astralna tijla pozitivnih ljudi.
 
"Tamo sam vidio dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj", poručio je Zoran i otkrio da nije razgovarao ni sa kim u Astralu, ali da je jedna osoba bila njegov vodič.

Desetogodišnji Zoran Marjanović je tvrdio da u astralni svijet stiže tako što se odvoji od svog tijela i kroz oblake dolazi u druge svjetove, kao i da s tim svjetovima i ljudima ima kontakt i u normalnom stanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca