Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

U šoku: Pojeli pahuljice kojima je rok istekao prije 21 godinu!

Nakon dva zalogaja nisam više mogla jesti. Pogledala sam datum i rekla suprugu: 'Mislim da će ti postati jako mučno', ispričala je Anthea Carlese iz Kolorada

Foto: screenshot/7abc
29 komentara

Obitelj iz Littletona u Koloradu šokirala se kada su otkrili da je pahuljicama koje su proteklog ponedjeljka kupili u Wallmartu rok trajanja istekao - prije 21 godinu!

 

Obitelj Carlese kupila je kutiju pahuljica Quaker granola, ali nisu znali da su platili prehrambenu relikviju. Josiah i Anthea Carlese sjeli su jednog jutra za stol i pripremili pahuljice. Kada su ih počeli jesti nešto im nije odgovaralo. 

- Počeo sam jesti i pomislio kako je okus neobičan. No nastavio sam ne pridavajući tome posebnu pažnju - kaže Josiah koji je pojeo punu zdjelicu. Njegova žena Anthea nakon nekoliko zalogaja je odustala i pogledala datum na kutiji. Pisalo je da je krajnji rok upotrebe veljača 1997. godine. 

Foto: screenshot/7abc

- Nakon dva zalogaja nisam više mogla jesti. Pogledala sam datum i rekla suprugu: 'Mislim da će ti postati jako mučno' - ispričala je. 

No srećom, prastare pahuljice na Josiahu nisu ostavile traga te tvrdi da se cijelo vrijeme dobro osjeća.

Foto: screenshot/7abc

Zbog cijelog slučaja kontaktirali su ih lokalni mediji koji su Walmartu poslali upit. Kompanija je odgovorila da slučaj prastarih pahuljica na svojim policama još istražuje, piše Oddity Central

Možda vas zanima i ovo:
Message