Obavijesti

News

Komentari 6

Mladići ispalili signalne rakete i zapalili brodove u splitskoj luci

Mladići ispalili signalne rakete i zapalili brodove u splitskoj luci
3

Požar su ugasili splitski vatrogasci. Jedan od brodova je i potonuo. Policija je uhitila dvojicu mladića, koje sumnjiči da su signalnim raketama zapalili brodice

VIDEO

Potonuo je motornjak “Marco Polo”, a dvjema je jahtama izgorjelo nadgrađe. Vatra je zahvatila i četvrti brod. On je najmanje oštećen. U požaru koji su dva mladića izazvala u utorak ujutro u splitskoj Zenti nastala je šteta od oko 2,000.000 kuna.

- Ispalili su dvije signalne rakete. Jedna je pala na tendu broda i vatra se učas proširila. Druga je raketa pala tu kraj moje stražarske kućice. Navodno su ukrali rakete s neke jahte. Vidjevši mog kolegu, pobjegli su. Neki su prolaznici vidjeli da su putem zapalili i dvije bengalke koje su ukrali - ispričao je Filip Delić, čuvar Gradske sigurnosti u lučici.

Potonuli brod dug je 12 metara. Vlasnik je splitska tvrtka Mognium. Izgorio je 11-metarski brod Vjenceslava Baccia, nekadašnjeg direktora splitske Prerade. Bez broda ostao je i pomorac Miro Nazor.

- To mi je bila druga kuća. Krvavo sam ga zaradio, gotovo svaki dan sam provodio radeći oko njega, a sad je potpuno uništen. Šteta je najmanje 100.000 eura - kazao je Nazor, čiji je brod Beba 29 napola izgorio.

Vatra je planula u 5.40. Vatrogasci su je lokalizirali u 7.20, a potpuno ugasili u 8.15. U Zenti brod ima i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić. Njegov nije stradao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje

ZAGREB - Nekoliko čitatelja već nam je poslalo snimke divljih svinja kako u petak u jutarnjim satima pomahnitalo trče po Dubravi. Zaprimili smo novi video na kojem se vidi kako dvije divlje svinje protrčavaju na samo pola metra od djevojke koja hoda Branimirovom ulicom kao i ljudi koji čekaju autobus na stanici. Ranije su snimljene kako trče uz željezničku prugu
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...