Obavijesti

News

Komentari 218

Krvava žena u šoku vrištala: 'Ubio je mog Ivu, Ive je mrtav'

Krvava žena u šoku vrištala: 'Ubio je mog Ivu, Ive je mrtav'
7

Negdje iza 17 sati je 70-godišnji A.M. pištoljem ubio 83-godišnjeg Ivana K., a potom je ubio i sebe. Partnerica ubijenog je završila na Hitnoj s lakšom ozljedom glave

VIDEO

Dvoje mrtvih pronađeno je u petak u stanu u prizemlju stambene zgrade u Ulici Milana Rustanbega 17 u Rijeci. Policija pretpostavlja da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu

Negdje iza 17 sati je 70-godišnji A.M. pištoljem ubio 83-godišnjeg Ivana K., a potom je ubio i sebeNakon najmanje tri pucnja susjedi iz okolnih stanova čuli su strašne povike.

- Moj Ive je mrtav, ubijen, moj Ive je ubijen - vrištala je žena u šoku s ozljedom na glavi sva umrljana krvlju, nakon što je izišla iz stana u prizemlju zgrade. 

Ubrzo su stigli policajci koji su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom započeli istragu. Ženu je policija odvezla na Hitnu kako bi joj se sanirale lakše ozljede

- Začula sam tri pucnja, isprva sam mislila da netko istovara drva, čak sam i pogledala kroz prozor u trpezariji, ali nisam vidjela kamion. Otvorila sam vrata jer mi je trebala doći susjeda i tada sam vidjela ženu svu krvavu kako vrišti. U tom trenu je stigla policija - rekla nam je susjeda iz stana do.

Svjedokinja ubojstva i samoubojstva, stara oko 40 godina, je inače partnerica ubijenog i s njim je živjela u stanu duže vrijeme.

- Nisam se s njima družila. Znam da su stariji gospodin i mlađa gospođa živjeli zajedno. Bilo je tu i tamo neka svađa među njima, ali ovo mi je šok. Ni sama još ne znam što se dogodilo, samo sam čula pucnjeve, prvo sam mislila da su petarde - rekla je druga susjeda.

- Znam priču da je on ostavio obitelj zbog te mlađe žene i s njom je živio tu u stanu već dugo, ja sam tu već sedam godina. Uvijek je kod njih u stanu bilo problematično. Tu se pilo, svađali su se, dolazila bi policija. Kada bi on bio u bolnici, gospođi su dolazili neki čudni gosti - tvrdi susjeda s prvog kata.

Policija ne zna u kakvom su odnosu bili ubijeni i drugi muškarac, potvrdili su da nisu u rodu. Kriminalistička istraga je još uvijek u tijeku radi utvrđivanja svih okolnosti nesretnog događaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 218
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo