Obavijesti

News

Komentari 10

U tjedan dana nestalo šestero maloljetnika: Jeste li ih vidjeli?

U tjedan dana nestalo šestero maloljetnika: Jeste li ih vidjeli?
7

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju

VIDEO

Ovog tjedna nestalo je devet osoba, od čega šest maloljetnika.

Dražen Balog (16) visok je 169 centimetara, ima kestenjaste oči, crnu kosu i ovalno lice. Dražen se u ponedjeljak, 9. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Anamaria Ćosić (16) visoka je 170 centimetara, ima crnu kosu, crne oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Anamaria se u utorak, 3. rujna, udaljila s adrese u Rijeci u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Milorad Ignac (18) se u subotu, 7. rujna, udaljio  s adrese u Ivancu. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Samira Ignac (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, smeđe-crne oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Samira se u ponedjeljak, 9. rujna, udaljila s adrese u Osijeku, Zagrebačka 5 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka. 

Marko Mladić (18) je visok 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu i plave oči. Marko se u ponedjeljak, 9. rujna, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Domagoj Petrović (14) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Domagoj se u nedjelju, 8. rujna, udaljio s adrese u Osijeku, Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Kristina Skorupski (16) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči. Ima ovalno lice i jače je tjelesne građe. Kristina se u nedjelju, 8. rujna, udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda 31 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala traperice, šarenu majicu i tenisice.

Suzana Šćurić (11) je visoka 145 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Suzana se u utorak, 10. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Osječka 69B u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala zelenu majicu, plave traperice i plave tenisice.

Romina Volf (21) je visoka 167 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Romina se sa subote na nedjelju  6./7.  rujna, udaljila s adrese u Dugom Selu, Stjepana Ferenčaka 72 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu kratku suknju i smeđu majicu kratkih rukava.

Od deset nestalih osoba prošlog tjedna pronađene su četiri osobe. Policija još uvijek traga za Monikom Čirjak, Miom Ćosić, Leonardom Grčevićem, Snježanom Kozina, Dragicom Prčić i Ivanom Zastrižni.  Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.