Obavijesti

News

Komentari 8

U Trogiru uhitili dilere i jednog muškarca kojeg traži Interpol

Prvo su uhitili 21-godišnjaka koji je drogu prodavao uz posredstvo drugog 21-godišnjaka i 25-godišnjaka, a zatim su 'pali' i 57-godišnjak i 41-godišnjak

VIDEO

Trogirski inspektori za droge proteklih su dana uhitili i prijavili pet muškaraca kod kojih su pronašli narkotike, oružje i streljivo te još jednog mladića po Interpolovoj tjeralici, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj policiji.

Prvo su uhitili 21-godišnjaka koji je drogu prodavao tako da je drugi 21-godišnjak dogovarao prodaju s potencijalnim kupcima koju je tada preuzimao uz posredovanje 25-godišnjaka. Tijekom kriminalističkog istraživanja na širem trogirskom području je obavljena pretraga prostorija koje su koristila trojica muškaraca pa je kod prvo osumnjičenog 21-godišnjaka i 57-godišnjaka pronađen i oduzet novac, pištolj s pripadajućim spremnikom i streljivom, poluautomatska puška, četiri spremnika za pištolj i oko 807 komada raznog streljiva.

Kod drugog 21-godišnjaka je pronađeno i oduzeto 20,7 grama marihuane 0,55 grama hašiša, digitalna vaga za precizno mjerenje, 87 komada raznog streljiva te dva komada ručno izrađenog improviziranog vatrenog oružja. Dvojica 21-godišnjaka i 57-godišnjak su uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama dovedeni policijskom pritvorskom nadzorniku.

Protiv 21-godišnjaka i 57-godišnjaka kod kojega je obavljenom pretragom pronađeno oružje i streljivo policija će podnijeti optužni prijedlog zbog sumnje u prekršaj iz Zakona o oružju. Za vrijeme te akcije policija je pronašla 29-godišnjaka za kojim su raspisane dvije potrage od kojih je jedna Interpolova pa je i on uhićen i predan u zatvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz to je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom kod kojega je pretragom na širem trogirskom području pronađeno i oduzeto 329,7 grama amfetamina, 22,35 grama marihuane i digitalna vaga za precizno mjerenje. Uz kaznenu prijavu i on je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.

Na ispitivanju u policiji je završio i 46-godišnjak kod kojega je pronađeno i oduzeto šest PVC vrećica s 5,42 grama amfetamina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina