Obavijesti

News

Komentari 3

U tučnjavi umro muškarac (44), svjedoci u šoku: Naguravali su se, isprva nije bilo ništa ozbiljno

U tučnjavi umro muškarac (44), svjedoci  u šoku: Naguravali su se, isprva nije bilo ništa ozbiljno
4

Kako neslužbeno doznajemo, policija je iz kafića izuzela i snimke videonadzora koje bi im trebale pomoći rasvijetliti okolnosti koje su dovele do ove tragedije

VIDEO

Taj čovjek je valjda prvi put ušao u lokal. Došao je odnekud i udario 44-godišnjaka šakom. On je pao unazad sa stolca, udario glavom i preminuo, kazali su nam iz kafića Delec u Ulici Krste Hegedušića u Sesvetama gdje je u nedjelju navečer došlo do tučnjave. 

Bili su u šoku jer u kafiću nikad ranije nije bilo problema, a i stoga što poznaju preminulog muškarca. Iz zagrebačke policija izvijestili su da je u subotu oko 23 sata u ugostiteljskom objektu prvo izbio verbalni, a potom i fizički sukob između dvojice muškaraca starosti 44 i 37 godina.  

- U sukobu je 37-godišnjak, prema dosad prikupljenim informacijama, najvjerojatnije rukom udario 44-godišnjaka u predjelu glave, koji je pri padu glavom udario u stol - priopćila je policija. Na mjesto događaja došli su djelatnici hitne medicinske pomoći koji su utvrdili da je 44-godišnjak preminuo. Osumnjičenog su priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Događaj su zasad okvalificirali kao nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom.

- Dvojica gostiju su se nešto naguravali s preminulim, no to nije bilo ništa ozbiljno, a i oni se svi poznaju. Taj čovjek je sjedio s društvom nekoliko stolova dalje - rekli su iz kafića i dodali da je riječ o spletu nesretnih okolnosti. Obitelji preminulog izrazili su iskrenu sućut.

Kako neslužbeno doznajemo, policija je iz kafića izuzela i snimke videonadzora koje bi im trebale pomoći rasvijetliti okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...