Obavijesti

News

Komentari 19

U Westgateu saniraju štete, u subotu opet otvaraju za kupce

U Westgateu saniraju štete, u subotu opet otvaraju za kupce
3

U situaciji većih havarija, kao što je ovaj potres, preventivno se aktivira sustav protupožarnih prskalica koji su uzrokovali manju poplavu na dijelu Centra. Oštećena su i stakla trgovina, kao i dio asortimana

Trgovački centar Westgate Shopping City kod Zaprešića i danas će ostati zatvoren za kupce kako bi se potpuno sanirale sve štete nakon snažnog potresa. Kako su nam potvrdili, za kupce će ponovno biti otvoreni u subotu.

Naglašava se kako centar nema strukturalnih oštećenja i u potpunosti je siguran za boravak. U situaciji većih havarija, kao što je ovaj potres, preventivno se aktivira sustav protupožarnih prskalica koji su uzrokovali manju poplavu na dijelu Centra zbog čega i Centar i zakupci bilježe štetu. Potres je uzrokovao i manja oštećenja na staklima trgovina te je dio asortimana oštećen, a u sljedećih nekoliko dana će se nastala šteta sanirati.

Inače, Westgate je projektiran i građen po najstrožim uvjetima za zaštitu od potresa te je upravo stil građenja ‘zaslužan’ što Centar nije zabilježio velika oštećenja ni nakon potresa u ožujku, ni nakon današnjeg potresa.