News

Komentari 73

Ubijena bakica (91), uhitili kćer i unuka: 'Po njega je nedavno došla i hitna u pratnji policije'

Ubijena bakica (91), uhitili kćer i unuka: 'Po njega je nedavno došla i hitna u pratnji policije'

Strašno je što joj se dogodilo, a samo možemo reći da su kao obitelj bili uzorni i nikada nije bilo problema. Starica je živjela sama, ali je bila pokretna i izlazila u trgovinu, pričaju nam šokirani susjedi...

“Ovo je tragedija, velika tragedija”kazali su članovi obitelji ubijene 91- godišnje starice u četvrtak u pulskom naselju Veruda. Sjedili su pored zgrade pokojnice i nijemo gledali u pod čekajući da policija obavi očevid. Podsjetimo, u četvrtak je policija dobila dojavu o sumnjivoj smrti u stanu u Zoranićevoj u Puli.

Doznajemo da je ubijena je 91-godišnja I.S. , a policija je obavila najprije da je uhićena jedna a nešto kasnije i druga osoba koja se povezuje s tim zločinom.

Neslužbeno, riječ je o ubojstvu unutar kruga obitelji te je uhićena staričina kći, a nešto kasnije još jedna osoba. Susjedi s kojima smo razgovarali kažu kako je starica bila divna susjeda i majka.

“Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. U istoj zgradi živi i njezina kći a nikada među njima nisam čuo svađu ili prepirku. Dobro su se slagale”, kazao je susjed. Dodao je da u istoj zgradi živi njezina kći sa sinom kojeg je nedavno odvezla “Hitna”u  pratnji policije, u bolnicu. Pred zgradom gdje je starica ubijena susjedi su kazali kako je u pitanju velika tragedija.

“Strašno je što joj se dogodilo a samo možemo reći da su kao obitelj bili uzorni i nikada nije bilo problema. Starica je živjela sama ali je bila pokretna i izlazila u trgovinu. Ne možemo vjerovati da je naša susjeda mrtva. Vidjeli smo ju zadnji put prije četiri -pet dana”, kazali su šolirani susjedi. Susjedi nikakvu buku nisu čuli, a trenutno je nepoznat motiv ovog stravičnog čina te način ubojstva.