Obavijesti

News

Komentari 44

Ubila ga pred djecom: Bešćutna žena rodit će uz nadzor policije

Ubila ga pred djecom: Bešćutna žena rodit će uz nadzor policije
6

Troje mališana ubijenog Dejana Slivara još sinoć zbrinuto je u obiteljskoj kući Dejanova brata koji će zatražiti skrbništvo nad njima. Majka im je umrla prije pet godina od teške bolesti...

VIDEO

Žena osumnjičena za strašno ubojstvo nevjenčanog supruga Dejana Slivara (46), u mjestu Goli kod Koprivnice, nakon saniranja posjekotina na desnoj ruci prebačena je na odjel psihijatrije koprivničke Opće bolnice. 

U osmom je mjesecu trudnoće pa je na ginekološkom odjelu obavljen ultrazvuk i CTG pregled bebina srca koji je pokazao da je sve u redu. S obzirom da će  biti lišena slobode, moguće je da je već sutra prebace u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj u Zagrebu.

No, tamo nema rodilišta, pa izvori Podravskog.hr iz koprivničke bolnice tvrde kako bi, s obzirom na stupanj trudnoće, vrlo brzo mogla biti prebačena u neko od bolničkih rodilišta u Zagrebu. Tamo će pak i rađanje biti pod nadzorom pravosudne policije.

- Ovo je prvi slučaj da nam je trudnica stigla na odjel ginekologije pod pratnjom dvojice policajaca koji su cijelo vrijeme bili uz nju – rekla je medicinska sestra iz koprivničke Opće bolnice, koja ne pamti da se to ikad dogodilo.

Troje mališana ubijenog Dejana Slivara još sinoć zbrinuto je u obiteljskoj kući Dejanova brata koji će zatražiti skrbništvo nad njima. Majka im je umrla prije pet godina od teške bolesti.

Stajali su kraj mrtvog oca i tresli se od šoka

Stravičan prizor zatekli su policajci koji su u četvrtak oko 17.40 sati provalili u obiteljsku kuću u Ulici Pavleka Miškine u mjestu Gola kraj Koprivnice. S nekoliko uboda nožem u prsa presudila mu je 27-godišnja nevjenčana supruga. Sve se odvijalo pred Dejanovom djecom, 11-godišnjom kćeri i sinom koji ide u 8. razred Osnovne škole. Šokirani dječak pokušao mu je spasiti život. Skinuo je tenisicu i njome pritisnuo ranu na prsima dok je očevu glavu držao u krilu. Nesretni Dejan tako je i preminuo.

Policiju je navodno zvala najstarija Dejanova kći, koja u vrijeme ubojstva nije bila kod kuće. Žena u 8. mjesecu trudnoće, koja se ozlijedila dok je nožem ubadala Dejana, policajce nije pustila u kuću, nego su morali provaliti. Odvezli su je u koprivničku Opću bolnicu.

- Da, djeca će ostati kod mene. Odlučeno je. Sinoć su kod mene došli svi četvero, troje Dejanove djece i njezino jedno. Dejanova djeca ostaju kod mene, a njezino je već kod drugih udomitelja. Ja ću im sada biti tata i mama - rekao je za Podravski.hr Dejanov brat Davor. 

- Žena je bila na psihijatriji prije nego što se vratila Dejanu. Imala je probleme, nije bila u redu. Bili su zajedno dvije ili tri godine. Došla je iz Rijeke, nisam siguran, negdje od dolje - dodao je. 

- Zaprimili smo trudnu pacijenticu u pratnji policije koja je porezala ruku, ali ta ozljeda ne dovodi njezin život u pitanje - rekao nam je u petak ravnatelj bolnice dr. Mato Devčić. Potvrdio je da je ona u bolnici pod nadzorom policije, ali nije nam mogao reći koliko će ostati.

- Na crkvi je ‘tuklo’ 16.30 sati, kad sam prolazila pokraj Dejanove kuće. On je izašao iz dvorišta i nešto stavljao u auto. Pozdravili smo se, a on je krenuo natrag u kuću. Izgleda da sam ga ja posljednja od mještana vidjela živog. Poznajemo se od djetinjstva – rekla nam je žena (53), vršnjakinja Dejanove prve žene Ivke.

Ona je prije pet godina preminula od karcinoma i ostavila Dejana s njihovo troje djece. Naša sugovornica kaže da joj nije bilo ravne i da je Ivka bila zaslužna za sve što su imali.

Otac: Kći je pukla na živce

- Kći je očito pukla na živce. I nema opravdanja za zločin. Ne mogu se načuditi što je četvero djece učinila siročićima, a peto siroče rodit će se u zatvoru.  Termin za porod joj je početkom ožujka. Iskreno? Bila je vrlo čudna kad me je posljednji put posjetila. Kod mene u Lokvama je bila od 13. prosinca 2017. do 10. siječnja ove godine kada je Dejan došao po nju. Odlučili su se pomiriti - rekao je za Jutarnji list otac osumnjičene. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.