Obavijesti

News

Komentari 75

Ubio je brata pa ga oživljavao, očajna majka: Već je bio gotov, to je treći sin kojeg sam izgubila

Ubio je brata pa ga oživljavao, očajna majka: Već je bio gotov, to je treći sin kojeg sam izgubila
3

Teško ubojstvo dogodilo se sinoć u malom mjestu Borovci u općini Kula Norinska, kada je jedan brat s dva uboda u trbuh presudio drugom bratu. Sve se zbilo u obiteljskoj kući u kojoj je bila i majka

VIDEO

Ne znam zašto se to dogodilo, nisu se slagali, riječ po riječ i eto svađe. Sve se dogodilo sinoć kasno ispred kuće, posvađali su se. Ja sam tad već pošla spavati. Što je točno bilo između njih to ne znam, ja sam čula svađu pa sam krenula vani da vidim što se događa, kad odjednom jedan sin, ovaj mlađi Robert, unosi Srećka u kuću, drži ga pod rukama, priča nam potreseno kroz suze Vesela Krstičević, majka nesretnih sinova iz Borovca kod Metkovića. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Užas kod Metkovića! Nakon svađe nožem ubio brata 01:55

Ne znam zašto su se posvađali

- Robert je odnio Srećka na krevet i davao mu umjetno disanje. A vidjela sam da je već bio gotov, krvi je bilo svugdje. Nije mi htio reći što je bilo. Tužna sam i žalosna - izvan sebe govori majka Vesela.

- Dok mu je davao umjetno disanje ja sam otišla do susjede, rekla sam joj što se dogodilo pa je ona sa svog mobitela zvala hitnu i policiju. Ja i dalje ne znam što je bilo, zašto su se posvađali. Pokojni sin Srećko je bio bolestan, jedno vrijeme je pio lijekove, pa se očistio od njih. Bio je u bolovima, imao je šipke u nogama, 6 mjeseci je išao stalno u Dubrovnik po doktorima - prisjeća se s boli.

Užas kod Metkovića! Nakon svađe nožem ubio brata
Užas kod Metkovića! Nakon svađe nožem ubio brata

Tragedija za tragedijom

Ovo nije prva tragedija koja je pogodila Veselu.

Naime, jedan joj je sin preminuo 2009. godine, drugi 2019., a u međuvremenu je izgubila i supruga.

- Koliko sam jada vidjela u životu i što se sad opet desilo. Izgubila sam ukupno tri sina i muža. Muž je 2012. godine imao infarkt. Sada su mi ostala još ova dvojica sinova, jadni i bijedni. Ali što ću, što mogu, trpjela sam do sada, izdržat ću i ovo - žalosna je Vesela.

Susjedi nisu iznenađeni

Braća Krstičevići od prije su poznati policiji, a to su nam potvrdili i susjedi. 

- Jedan od braće, Romeo se zvao, on se predozirao, a Mate je bio bolestan i umro je, kažu od tableta. Ovdje je s majkom živio Robert koji je eto sinoć ubio Srećka. A Srećko je bio najmirniji od braće, prolazio bi tu šepajući - govore nam uznemireni susjedi.

Kažu da sinoć nisu ništa čuli, što nije ni čudno budući da su i najbliže kuće u ovom zabačenom selu daleko. 

- To se moglo očekivati kad tad. Sve je to skupa bio jad i tuga, neodgoj, alkohol, droga, svi poroci - složno su susjedi. 

Podsjetimo, sinoć je u malom mjestu Borovci između Vrgorca i Metkovića, u općini Kula Norinska, došlo do teškog ubojstva. Jedan je brat (46) hladnim oružje dva puta u trbuh zadao ubodne rane starijem bratu (51), od čega je ovaj na licu mjesta preminuo. 

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Metković, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, dovršili su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je muškarac u dobi od 46 godina počinio kazneno djelo „Ubojstvo“ iz čl. 110 KZ-a, na štetu 51-godišnjaka s kojom je usko obiteljski povezan.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u večernjim satima jučer, 17. siječnja, u obiteljskoj kući na predjelu mjesta Borovci u Kuli Norinskoj, hladnim oružjem usmrtio 51-godišnjaka zadavši mu dvije ubodne rane u području abdomena.

Policija je u konkretnom slučaju postupala po zaprimljenoj dojavi, te je na mjestu događaja zatečen osumnjičeni 46-godišnjak koji je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćenog muškarca je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije