Obavijesti

News

Komentari 25

Ubio ljubavnicu (45), isjekao ju pa ispržio i pojeo njezin mozak

Ubio ljubavnicu (45), isjekao ju pa ispržio i pojeo njezin mozak
1

Policiji je prvo priznao kako se tijekom svog monstruoznog čina seksualno uzbudio, a onda je, nakon što im je pokazao kako je ubio ženu, svoje priznanje povukao...

VIDEO

Kanibala koji je raskomadao svoju ljubavnicu i pojeo njen mozak osudili su na 19 godina zatvora. Rus Dmitrij Lučin (23) udarao je Olgu Budunovu (45) bocom vina po glavi sve dok ju nije ubio. Potom ju je raskomadao pomoću sjekire za meso.

Njen mozak je ispekao i jeo dok je pio njenu krv i vadio joj organe. Po ostatku njenog tijela ispisao je krvlju i lakom za nokte riječ "ku*va".

Na sudu, gdje su ga proglasili ubrojivim i krivim za okrutno ubojstvo, čitao je bizarnu pjesmu u kojoj je porekao da je manijak, ubojica i kanibal. 

- Razmislite tko je ispred vas? Manijak, ubojica, kanibal? Nikako! Objasnit ću vam - student, sportaš, pjesnik. Sve ostalo je besmislica. Nevin čovjek ne bi trebao u zatvor, rekao je. 

Bez obzira na to, sud je zaključio kako je Lučin pomno planirao "ritualno kanibalističko ubojstvo" nakon što je time postao opsjednut čitajući priče o serijskim ubojicama na internetu. 

Policiji je prvo priznao kako se tijekom svog monstruoznog čina seksualno uzbudio, a onda je, nakon što im je pokazao kako je ubio ženu, svoje priznanje povukao. 

Budunovu je ubio 8. ožujka 2018., na međunarodni Dan žena. Došao je u njen stan kako bi proslavili uz nekoliko pića. Susjeda Aleksandra Dedova (21) kaže kako je nakon ubojstva na Olginim vratima krvlju nacrtao "vražji simbol". 

- Želio je prizvati vraga. Čekao je pet minuta, ali vrag se nije pojavio. Onda je uzeo sjekiru za meso i smrskao joj lubanju. Odrezao je dijelove njenog mozga, ispržio ih i pojeo. Svidjelo mu se. Onda je ispunio čašu njenom krvlju i sve to popio. Potom joj je razrezao trbuh i odsjekao uši. Jedno joj je stavio u usta, a drugo bacio mački, kaže susjeda koja je svjedočila događaju iako nije navedeno je li bila u Olginom stanu ili je sve vidjela kroz prozor, piše Daily Mail.

Lučin je policiji ispričao kako mu se svidio okus Olginog mozga.

Tužiteljica Olga Bondarenko kaže kako je kopirao ubojstva o kojima je čitao na internetu. Bio je posebno opsjednut Amerikancem Jeffreyem Lionelom Dahmerom, poznatijim od nadimkom "kanibal iz Milwaukeeja". On je u razdoblju od 1978. do 1991. godine silovao, ubio i raskomadao 17 dječaka i muškaraca. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a