Obavijesti

News

Komentari 0

"Ubio sam ga no ne na način opisan u optužnici"

"Ubio sam ga no ne na način opisan u optužnici"
4

Vilim Karlović (39) priznao je da je 30. listopada 2008. u Zagrebu ubio vjenčanog kuma Adriana Ćupića (34) koji ga je godinama kamatario

VIDEO

Umirovljeni satnik Vilim Karlović (39) priznao je kako je 30. listopada 2008. na parkiralištu kraj savkog nasipa u Zagrebu ubio vjenčanog kuma Adriana Ćupića (34). Prema optužnicu u njega je ispalio šest hitaca. S četiri ga je pogodio u glavu, a dva u tijelo. Udovica Pamela Ćupić (33) na Županijskom sudu u Zagrebu rekla je kako je baš 30. listopada Ćupić od Karlovića trebao dobiti 145.000 eura. S tim novcem trebala je sebi kupiti stan jer se planirala razvesti od muža.
- Moj muž je u trenucima ljutnje govorio kako će ubiti Karlovića i njegovu djecu. Govorio je da mu duguje, a spominjao je iznose od 200.000, 700.000 pa i milijun eura- rekla je svjedokinja. Dodala je kako ne zna je li mu Karlović plaćao kamate te kako nakon muževa ubojstva nije našla nikakav novac jer joj je ostavio samo dugove. Karlovićeva supruga Vlatka (35), s kojom ima šestero djece, rekla je da joj je muž Ćupićeve prijetnje shvaćao ozbiljno.
- Ostajao je više kod kuće, a primjećivala sam Ćupića da se navečer kreće oko naše kuće- rekla je dodavši kako smatra da je njezin muž Ćupiću dugovao 100.000 eura dok ga je ovaj odmah tražio 500.000 eura, a za još 200.000 je bio voljan pričekati godinu dana. Sestra prvooptuženog Katarina Karlović (26) rekla je kako je prodala apartman na moru te digla kredit, kao i njezina majka, kako bi pomogli Vilimu vratiti dugove.
- Ćupić je naokolo pričao kako će ubiti cijelu Vilimovu obitelj, a onda svoju ženu i dijete pa na kraju i sebe. Govorio mu je da je lud i bolestan i da ga mora ozbiljno shvatiti kazala je. Kazala je kako su njezinu bratu pomogli vraćati dug Vlado Božić i Srećko Karić. Božić mu je dao džip, koji je Karlović, predao Ćupiću kao dio duga, a mislio mu je dati i dio zemlje u Mikulićima kako bi se riješio Ćupića. Srećko Karić Karloviću je davao novac no svjedokinja ne zna koliko. Njezin brat od Ćupića je posuđivao novce kako bi kupili apartmane na moru, za svoju firma i za osobne potrebe.
 Njezin dečko, Zlatko Delić (32), optužen je da je pomagao Karloviću u skrivanju u njegovoj kući nakon ubojstva Ćupića. Kazao je kako se ne osjeća krivim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu