News

Komentari 4

Ubio ženu misleći da je njegov otac: 'On je! Mijenjao je spol!'

Ubio ženu misleći da je njegov otac: 'On je! Mijenjao je spol!'

Mladić je upucao 28-godišnjakinju za koju je bio uvjeren da je njegov nasilni otac. 'Bilo je iz samoobrane! On je promijenio spol kako bi zaštitio svoj identitet', rekao je policiji

Patience R. Stewart ležala je u svom kamperu u Coloradu kad je upucana nekoliko puta u glavu. Smrtnu presudu za Stewart donio je Joseph Saur (19), navodno u samoobrani. 

Saur je odmah nakon čina otišao u policijsku stanicu i prijavio kako je 'ubio svog oca u samoobrani' te dodao da je njegov otac promijenio spol i sad je Patience R. Stewart.

Saur je tvrdio kako je njegov otac radio loše stvari i promijenio spol kako bi sakrio svoj identitet. Jadnu djevojku optužio je da je ona njegov otac jer mu je 'davala znakove'. No, policiji nije znao reći kakvi su to znakovi bili.

U međuvremenu policija je pronašla Saurovog oca - naravno živog i zdravog - koji je izrazio svoju veliku zabrinutost za sinovo pretjerano konzumiranje metamfetamina i ovisnost. 

Navodno je Saur usmrtio 28-godišnju djevojku u samoobrani. Svađali su se i Stewart je navodno postala agresivna jer je Saur shvatio tko je ona zapravo. Policijski očevid ustvrdio je da nije bilo znakova borbe, a Saurov pištolj pronašli su nekoliko ulica od policijske postaje u kojoj se sam predao. 

Sauru će se suditi za ubojstvo prvog stupnja, no tužba još nije podignuta. 

Najčitaniji članci