News

Komentari 4

Osumnjičeni za smrt Denisa Tota u prisnom zagrljaju s vodećim političarem u Sj. Makedoniji

Osumnjičeni za smrt Denisa Tota u prisnom zagrljaju s vodećim političarem u Sj. Makedoniji

Osumnjičeni za ubojstvo Denisa Tota na društvenim mrežama ima objavljenu fotografiju iz noćnog kluba u kojoj je u zagrljaju s političarem koji bi prema anketama trebao postati novi premijer Sj. Makedonije

Angelo Gjorgievski poznati je skopski diler i jedan od trojice osumnjičenih za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota, a trenutno je u bijegu i jedini nije priveden.

Na svojim društvenim mrežama, između ostalog, ima objavljenu fotografiju u kojoj je u prisnom zagrljaju s makedonskim političarem Hristijanom Mickoskim, liderom najveće sjevernomakedonske oporbene stranke VMRO-DPME, koja je 25 godina vladala zemljom. Prema anketama stranka bi opet trebala osvojiti izbore, a sada bi Mickoski trebao postati premijer.

Tako nešto ide u prilog spekulacijama da se Denisova smrt pokušala zataškati, ali za sada su to samo spekulacije koje opovrgava i Mickoski.

- Ubojstvo Denisa Tota ne bi se trebalo politizirati i MUP će razjasniti tko je kontinuirano gurao slučaj "pod tepih". I oni koji skrivaju počinitelja moraju odgovarati - rekao je Mickoski, za kojeg tvrde da se fotografira sa svakom osobom koja mu priđe.

Gjorgievski je navodno i u dobrim odnosima s trenutnim premijerom Dimitrom Kovačevskim, a objavljena fotografija svakako ne ide u prilog čovjeku koji želi biti na čelu zemlje.