Obavijesti

News

Komentari 44

Ubojica pobjegao sa splitskog suda: 'Ima majicu na plavo-bijele pruge, visok je i mršav'

Ubojica pobjegao sa splitskog suda: 'Ima majicu  na plavo-bijele pruge, visok je i mršav'

Branimir Ćaleta, kojemu se jutros sudilo zbog ubojstva Ukrajinke Ganne Kitaeve koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, pobjegao je jutros policiji sa suda...

VIDEO

Danas oko 12,10 sati na području Splita u Gundulićevoj ulici muškarac koji se nalazio pod nadzorom pravosudnih policajaca je pobjegao. Policija poduzima mjere traganja za osobom. Muškarac je odjeven majicu kratkih rukava na plavo-bijele pruge, jeans hlače i tenisice. Visok je oko 180 centimetara i slabije je tjelesne građe. Molimo građane ukoliko uoče navedenog muškarca da odmah obavijeste policiju na 192, apeliraju iz splitske policije.

Podsjetimo, pravosudni policajci su pucali negdje iza 12 sati u zrak u blizini Županijskog suda u Splitu. Pucano je u znak upozorenja za Branimirom Ćaletom iz Vinovca u općini Marina kojemu se jutros sudilo zbog ubojstva Ukrajinke Ganne Kitaeve koja je bila u osmom mjesecu trudnoće.

Na sud je doveden s Bilica. Iako je na rukama imao lisice, uspio je nekako pobjeći, bježeći preko parkinga u blizini suda i to baš kada su ga htjeli uvesti u "maricu" pravosudne policije. Trenutno su angažirane sve snage da ga pronađu jer se sve ovo i događalo u blizini PU splitsko-dalmatinske kada je bilo puno ljudi u gradu i po okolnim štekatima.

Ćaleti je danas bilo suđenje za teško ubojstvo svoje tada godinu dana starije djevojke Ganne Kitaeve, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće. 

Više pročitajte OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.