Obavijesti

News

Komentari 224

Pretukli mladića i ostavili ga da umre, a dobili 5 godina zatvora

Pretukli mladića i ostavili ga da umre, a dobili  5 godina zatvora
7

Vukovar: Mladić koji je vozio automobil oslobođen je svih optužbi. Dvojica koja su pretukla Tunjića i ostavila ga na cesti dobila su po pet i pol godina zatvora svaki

VIDEO

Hrvatska javnost bila je zgrožena nasilnom smrću 17-godišnjeg Miroslava Tunjića iz Županje, kojega su u studenom prošle godine napala, pretukla i na cesti ostavila dvojica mladića iz Gradišta. Tunjić je preminuo nakon što je na njega, na mračnoj cesti, naletio automobil i pregazio ga.

Dvojcu optuženom za ubojstvo, Antunu Matkoviću (19) i Goranu Eviću (21) iz Gradišta u utorak su na sudu u Vukovaru izrečene presude. Matković je dobio 5 i pol godina zatvora, a Ević 5 godina i 4 mjeseca. Otegotne okolnosti za napadače bila je činjenica da su maloljetnog Tunjića napali bez ikakvog razloga, nakon što je izašao iz lokala u kojemu je te večeri provodio vrijeme s prijateljima.

Matković i Ević optužili su ga da je zamijenio kutije sa cigaretama, što nije odgovaralo istini. Tunjić je htio izbjeći sukob i izašao je van, a oni su krenuli za njim. Pretukli su ga na cesti, nanijevši mu brojne ozlijede glave i ostavili ga da leži iako su znali da cestom može doći automobil i udariti ga. Na njega je u automobilu naletio Ivan Stapić i zadao mu konačne i smrtonosne ozlijede. Sudac je vozača oslobodio krivnje.

Na saslušanju presude bili su i Tunjićevi roditelji koji su stalno plakali, ali i roditelji dvojice optuženika, koji su, vidljivo je iz kaznene evidencije, i ranije pravili izgrede i incidente.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 224
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Uvjet Domovinskog pokreta je i dizanje plaća ministrima. Radić: Strijeljajte me, ali to ću provesti

Čelnik Domovinskog pokreta nam je potvrdio i da je spreman ući u Vladu i raditi bez plaće jer mu novac ne treba, ali svima ostalima bi plaće znatno porasle: Ne možemo dobiti kvalitetne ljude u vladu s ovakvim plaćama...