Obavijesti

News

Komentari 95

Ubojicu iz kafića u Vinkovcima priveli su blizu granice s BiH?

Ubojicu iz kafića u Vinkovcima priveli su blizu granice s BiH?
2

Navodno je Dalibora Grgića Bonana policija uhitila na putu prema granici s BiH gdje je pokušao pobjeći nakon ubojstva strahujući od osvete Marjanovićeve braće

VIDEO

U popodnevnim satima u utorak istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru priveden je Dalibor Grgić zvani Dado Bonano (34) iz Vinkovaca koji je u uskršnjoj noći, s nedjelje na ponedjeljak, u kafiću Shakespeare u Vinkovcima ubio svog prijatelja Marka Marjanovića (50) iz Novih Jankovaca. 

S nekoliko ispaljenih hitaca iz pištolja ubio je Marjanovića i ranio slučajnu žrtvu, gosta kafića, Filipa Krešića (19), također iz Vinkovaca. Ubojstvu u kafiću svjedočili su brojni gosti narodnjačkog kluba od kojih su mnogi rekli kako uopće nisu vidjeli kada su se i oko čega sukobili Marjanović i Grgić, inače obojica pripadnici vinkovačkog krim-miljea. 

- Grgić i Marjanović su poslovno surađivali na način da je Grgić odrađivao šefu prljave poslove. Grgić je po tome poznat u Vinkovcima. Bavio se i dilanjem i reketarenjem, a dok je radio kao izbacivač u vinkovačkim klubovima često je tukao goste koji su pravili probleme. Toga dana na Uskrs Grgić i Marjanović su se cijelo prijepodne družili u Marjanovićevom kafiću Fenix. Navodno su se prijateljski rastali i kasnije sreli opet navečer. Što je bio razlog da Grgić odjednom potegne pištolj na Marjanovića, još nije poznato - kažu Vinkovčani koji nerado svjedoče o dvojici dojučerašnjih prijatelja jer su obojica bili skloni kriminalu. 

Neslužbeno postoje dvije verzije. Prva kaže da je Grgić u Marjanovića ispalio jedan smrtonosni hitac, nakon čega su na njega skočili zaštitari koje je on pokušao zaplašiti sa još nekoliko pucnjeva ispaljenih u strop kafića. Druga verzija kaže da je Grgić odmah ispalio dva hitca u Marjanovićevo tijelo dok je on sjedio za stolom za prijateljima, nakon čega se, iako ozlijeđen, Marjanović ustao, izvadio svoj pištolj i zapucao prema Grgiću. Ispaljeni metak promašio je Grgića i slučajno okrznuo mladića Filipa Krešića. Nakon toga je Grgić dokrajčio Marjanovića sa još dva hitca. 

Policija nije potvrdila niti jedan od ta dva scenarija, a državni odvjetnik Božidar Piljić nije htio komentirati detalje ubojstva. Navodno je Grgića policija uhitila na putu prema državnoj granici s BiH gdje je pokušao pobjeći nakon ubojstva strahujući od osvete Marjanovićeve braće. Osumnjičenom za ubojstvo produljen je pritvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu