Obavijesti

News

Komentari 195

Ubojstvo u Omišu: Muškarac na motoru upucao vozača auta

Ubojstvo u Omišu: Muškarac na motoru upucao vozača auta
11

Na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet u Omišu je nešto prije 14 sati u subotu ubijen muškarac. Navodno je muškarac na motoru pucao u muškarca koji je bio u automobilu...

VIDEO

Nešto prije 14 sati u subotu, na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet je ubijen jedan muškarac, potvrdila nam je policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Likvidacija u Omišu: S motora u prolazu ubio K.F. (38) dok je u parkiranom autu jeo sendvič

Likvidacija u Omišu: S motora u prolazu ubio K.F. (38) dok je u parkiranom autu jeo sendvič Više na http://bitly.com/2WYfeZl Reporter: Mario Matana

Objavljuje 24sata u Subota, 9. studenoga 2019.

Kako neslužbeno doznajemo, žrtva je bila u automobilu s djevojkom kada je došao muškarac na motoru i upucao ga. Nakon toga je pobjegao.Ubijen je 38-godišnji K.F., a policija intenzivno traga za ubojicom.

Navodno je sa žrtvom bila i djevojka, a ubojstvo se dogodilo u trenutku kada su stali na proširenje ceste kako bi pojeli hranu iz fast fooda. Zločin je počinjen samo u blizini kuća, a šokirani susjedi su se odmah zatvorili u  svoje domove. Rijetki od njih koji su htjeli davati izjave kažu kako su čuli da je djevojka vrištala. 

'Još traje istraga': Načelnik Ivica Buzov u Omišu na mjestu likvidacije muškarca

'Još traje istraga': Načelnik Ivica Buzov u Omišu na mjestu likvidacije muškarca Reporter: Mario Matana

Objavljuje 24sata u Subota, 9. studenoga 2019.

Omišani kažu da su čuli jedan hitac. 

Na mjesto događaja stigla je hitna pomoć i policija te ogradila mjesto ubojstva. Obaviješteno je i državno odvjetništvo. Obavit će očevid i utvrditi okolnosti.

Muškarac koji je ubijen u automobilu na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet navodno je bio vlasnik kafića u Pisku na obali koji je prije nekoliko godina zapaljen, piše Slobodna Dalmacija.

- Mogu Vas izvijestiti da je u 14 sati policija primila dojavu o smrtnom slučaju u vozilu. Izlaskom na mjesto događaja i dolaskom Hitne medicinske pomoći potvrđeno je ubojstvo 38-godišnjaka, koji je na mjestu preminuo. Mjesto događaja je osigurano, izvijestili smo nadležno županijsko državno odvjetništvo. U pripremi su očevidne radnje. Što se tiče drugih detalja samog događaja u tijeku je  kriminalističko istraživanje. Postoji tajna mjesta događaja, odnosno krim istraživanja. Što se tiče počinitelja, on je zasad nepoznat. Na mjesto događaja dolazi i zamjenik županijskog državnog odvjetnika - rekao je Ivica Buzov, voditelj Službe općeg kriminaliteta Pu splitsko-dalmatinske. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Plenković na Pantovčak donio 78 potpisa i dobio mandat; Svoj potpis mu je dala i Vučemilović
IZBORI 2024.

Plenković na Pantovčak donio 78 potpisa i dobio mandat; Svoj potpis mu je dala i Vučemilović

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik
UMRO U 66. GODINI

Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik

Godinama je bio jedan od najbližih suradnika Milana Bandića i čovjek koji je ustrojio i vodio Zagrebački holding.