Obavijesti

News

Komentari 22

'Ležao je krvav': U kući u Sl. Brodu našli mrtvog muškarca

'Ležao je krvav': U kući u Sl. Brodu našli mrtvog muškarca
5

Našli smo ga kako leži u dnevnom boravku, nije davao znakove života, bio je krvav i odmah smo zvali policiju, još uvijek pod zamjetnim šokom ispričao nam je susjed...

VIDEO

U srijedu oko 17 sati policija je dobila dojavu da je u obiteljskoj kući na broju 3 u ulici Leopolda Mandića u slavonskobrodskom naselju Mikrorajon pronađen mrtav muškarac. Imao je ozljede po tijelu. 

- Na mjesto događaja upućena je policijska ophodnja koja je potvrdila istinitost dojave. U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom policija provodi očevid, kojim će se utvrditi bitne činjenice i okolnosti vezane za događaj – priopćila je neposredno po zaprimljenoj obavijesti o događaju Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Kako smo neslužbeno doznali na mjestu događaja, riječ je o Ž. B. (64), vlasniku kuće. 

- Kćer mu je živi u Zagrebu i u ponedjeljak je njegova supruga otišla na par dana kod kćeri. Vidjeli smo se to popodne, inače smo si kao susjedi jako dobri, čak smo i rodbinski povezani i vrlo često smo se družili. Moj sin je često znao otići kod njega, tako je bilo i danas popodne i bilo mu je čudno što su ulazna vrata od kuće zaključana, a prozor od kupatila bio je širom otvoren. Na naše se pozive nije odazivao a kako smo znali pripaziti im na kuću ako nisu u Brodu imali smo ključ i ušli u kuću. 

Našli smo ga kako leži u dnevnom boravku, nije davao znakove života, bio je krvav i odmah smo zvali policiju, još uvijek pod zamjetnim šokom ispričao nam je susjed S. k: (66). I drugi susjedi su zgroženi i zaprepašteni ovim događajem, nitko nije bio voljan niti spreman bilo što izjaviti, ne mogu jednostavno vjerovati da se u njihovu susjedstvu dogodilo tako nešto strašno i tko mu je mogao nešto nauditi. 

A, da je najvjerojatnije riječ o ubojstvu neizravno je potvrdio nakon obavljenog očevida u kući ubijenog zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Krešimir Babić.

- Našli smo u kući tijelo mrtvog muškarca. Prema ozljedama radi se o nasilnoj smrti, očevid je u tijeku-izjavio je kratko novinarima zamjenik ŽDO Krešimir Babić. Tijekom noći, neslužbeno doznajemo, policajci će još temeljito "pročešljati" okoliš kuće ubijenog kako bi eventualno pronašli tragove koji bi pomogli u rasvjetljavanju toga događaja koji je zgrozio stanovnike naselja Mikrorajon.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije