Obavijesti

News

Komentari 255

Učiteljica: Ja nisam seksualni predator, učenik (15) me zaveo

Učiteljica: Ja nisam seksualni predator, učenik (15) me zaveo
4

SAD: Učiteljici Jennifer Caswell (29) prijeti kazna zatvora zbog silovanja maloljetnika. Uhićena je u lipnju prošle godine, ali je platila jamčevinu od 100.000 $

VIDEO

Nisam silovatelj. Učenik je mene zaveo. Sve se to dogodilo jer sam bila nesretna u braku. Moj suprug mi u deset godina braka nikada nije dao kompliment, rekla je učiteljica Jennifer Caswell (29) kojoj prijeti kazna zatvora zbog silovanja maloljetnog učenika (15)

Caswell je radila u kao učiteljica engleskog jezika u malom gradiću Hollisu u američkoj saveznoj državi Oklahomi. Bila je udana. Uhićena je u lipnju prošle godine u motelu gdje je bila s učenikom. Platila je jamčevinu od 100.000 dolara i sada na slobodi čeka suđenje. U emisiji Dr. Phil koja je prikazana u utorak ispričala je svoju stranu priče. 

'Sve je bila učenikova inicijativa'

- Ja sam bila zavedena. Nije bilo obrnuto. Nabacivao mi se i grlio me. Jednom mi je prišao jako blizu. Htjela sam otići, a onda me poljubio. Ostali smo u učionici dva sata. Seksali smo se oko 15 minuta. Sve je to bila učenikova inicijativa - kaže Caswell koja je vezu s učenikom počela u travnju 2014. godine. 

- Jeste li mu rekli da prestane - pitao je Dr. Phil bivšu učiteljicu.

- Rekla sam mu ne, i da ne možemo dalje nastaviti, no sve je bilo uzalud. Mogla sam otići, ali nisam. Nakon što je sve završilo nisam mogla vjerovati da sam to učinila - kaže Caswell. 

'Nisam predator i nisam prijetnja nikome'

Nakon toga dala je otkaz, a samo šest mjeseci prije nego što su počeli vezu dobila je dozvolu da radi kao učiteljica. Nekoliko puta su se seksali u travnju i svibnju. Učiteljica je već tada bila sumnjiva, no nije bilo dokaza protiv nje. Učenik ju je štitio i rekao da je ona samo jedna "ljubazna učiteljica". Početkom ljeta učenik je otišao u Mississippi posjetiti majku. Učiteljica je krenula za njim. Sastali su se u spomenutom motelu gdje je uhićena.  

- Nisam predator i nisam prijetnja nikome - kaže sada Caswell, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 255
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C
VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje

ZAGREB - Nekoliko čitatelja već nam je poslalo snimke divljih svinja kako u petak u jutarnjim satima pomahnitalo trče po Dubravi. Zaprimili smo novi video na kojem se vidi kako dvije divlje svinje protrčavaju na samo pola metra od djevojke koja hoda Branimirovom ulicom kao i ljudi koji čekaju autobus na stanici. Ranije su snimljene kako trče uz željezničku prugu