Obavijesti

News

Komentari 57

Strava u Zadru i Rijeci, a kraj Ploča auto se zabio u kamion

Strava u Zadru i Rijeci, a kraj Ploča auto se zabio u kamion
8

Vozač (47) automobila ostao je zarobljen među limom nakon što je u ponedjeljak popodne izazvao prometnu nesreću u Baćini kraj Ploča. U zavoju je izgubio kontrolu, udario kamion pa sletio s ceste

VIDEO

Muškarac (47) teško je ozlijeđen u ponedjeljak popodne te se oporavlja u KBC-u Split nakon prometne nesreće u mjestu Baćina kraj Ploča.

POGLEDAJTE VIDEO: Prometna nesreća u Dubrovniku

Pokretanje videa...

00:40

Kako je javila PU dubrovačko-neretvanska, 47-godišnjak je vozio cestom D-8  iz smjera Ploča u pravcu Gradca. 

- Izlaskom iz desnog zavoja, izgubio je nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu kolničku traku gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio teretnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 36-godišnjak - napisali su iz policije.

Nakon udara, kojim je odlomio prednji lijevi kraj kamiona, auto se odbio i na kraju zaustavio na zemlji van ceste. U pomoć su došli lokalni vatrogasci koji su ga izvukli i predali Hitnoj pomoći. Stanje je bilo teško te ga je od Ploča do Splita prevezao.

Ta dionica državne ceste D-8 bila je zatvorena za sav promet u vremenu od 17.05 do 20.50 sati kada je završio očevid.

U Zadru poginula dva mladića

Četiri mladića sletjela su autom u more kod Gradskog mosta u Zadru u noći s ponedjeljka na utorak. Dvoje su smrtno stradali, a dvoje su prevezli u OB Zadar.

POGLEDAJTE VIDEO: Četiri mladića sletjela su autom u more kod Gradskog mosta

Pokretanje videa...

00:58

Iz PU zadarske poslali su izvanredno priopćenje o prometnoj nesreći:

Sinoć oko 23,15 u Zadru na Liburnskoj obali došlo je do prometne nesreće kada je 20-godišnji vozač upravljao vozilom marke Audi, zadarskih registarskih oznaka te dolaskom u blizinu ribarnice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na kolniku uslijed čega dolazi do zanošenja i rotacije automobila koji udara u rubnjak te se odbija i prednjim dijelom automobila udara u rasvjetni stup. Nakon toga vozilo nastavlja nekontroliranu vožnju i prednjim dijelom automobila udara u metalni vez te metalnu zaštitu obale i slijeće u more na dubinu od 8 metara.

POGLEDAJTE VIDEO: Strava u Zadru

Strava u Zadru: 'Jednog ozlijeđenog mladića smo morali reanimirati'

Strava u Zadru: 'Jednog ozlijeđenog mladića smo morali reanimirati' Reporterka: Rozeta Bogeljić

Objavljuje 24sata u Utorak, 5. svibnja 2020.

Na mjestu događaja izašli su policijski službenici koji su obavili očevid kojim je rukovodio županijski državni odvjetnik te policijski službenici ronioci koji su iz mora izvukli automobil. U vremenu od 23,30 do 02,35 sati Liburnska obala bila zatvorena za sav promet.

Prilikom prometne nesreće u vozilu su se nalazile 4 muške osobe, 2 osobe u dobi od 20 i 17 godina su smrtno stradali, dok su 22-godišnjak i 17-godišnjak kolima HMP prevezeni u OB Zadar.

Teška nesreća i u Rijeci

Jedna osoba smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo jutros oko 9.30 na A6 (Ri-Zg), na vijaduktu Svilno u smjeru Rijeke, kod Jadran galenski laboratorij-a.

U nesreći je sudjelovalo teretno vozilo čistoće s priključnim kontejnerom za otpad i osobno vozilo, riječkih registarskih oznaka.

Na mjesto nesreće ubrzo je stigla policija i djelatnici hitne pomoći. Nažalost, vozaču osobnog vozila nije bilo pomoći dok je njegov suvozač prevezen u KBC Rijeka na lokalitet Sušak gdje mu se pruža pomoć i utvrđuje težina ozlijeda.

U 9.50 promet je preusmjeren obilazno. Detalji nesreče znat će se nakon obavljenog očevida koji je u tijeku.

Kod Pakraca poginuo na traktoru 

U Omanovacu kod Pakraca se u utorak oko 10.25 prevrnuo traktor. U nesreći je smrtno stradao muškarac (60). Očevid je još u tijeku. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.