Obavijesti

News

Komentari 43

Gužve: Kolona kod Lučkog je bila dugačka čak 16 kilometara

Gužve: Kolona kod Lučkog je bila dugačka čak 16 kilometara
4

Poteškoće u prometu, moguće zastoje i kolone vozači mogu očekivati duž jadranske obale na prilazima turističhkih gradova i mjesta. Dan će biti sunčan

VIDEO

Svi koji su krenuli prema Jadranu trebaju se pripremiti na povećane gužve u prometu koji je, kako javlja HAK, gust na svim pravcima u smjeru mora. Kolona dugačka 16 kilometara stvorila se u smjeru naplate Lučko na izlasku s autoceste. Oko 19 sati kolone više nije bilo i promet se kod Lučkog normalizirao. 

Poteškoće u prometu, moguće zastoje i kolone vozači mogu očekivati duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, Istarskom ipsilonu, na izlascima s autocesta, pred naplatnim postajama Sveta Helena, Zaprešić, Ivanja Reka i Lučko, kao i na gotovo svim graničnim prijelazima sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom, te u trajektnim lukama i pristaništima. 

Na dionici autoceste A1 od čvora Lučko u smjeru Bosiljeva te na dionici državne ceste D1 Grabovac-Korenica promet je bio posebice gust. Iz HAK-a zbog toga mole vozače koji putuju u smjeru mora da kao obilazak Plitvica koriste cestu Grabovac-Ličko Petrovo Selo-Prijeboj. 

Izlaz Oštrovica na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Crikvenice i Krka je otvoren za sva vozila. Na čvoru Krapina na autocesti A2 Zagreb-Macelj ulaz na autocestu je zatvoren u oba smjera. Vozi se obilazno, državnom cestom D1. 

Što se tiče vremena, meteorolozi javljaju da nas u subotu očekuje pretežno sunčano, a u većini krajeva vruće ili vrlo vruće i sparno vrijeme. Na sjeverozapadu i sjevernom Jadranu poslijepodne i navečer naoblačit će se, a mogli bi uslijediti i kiša, pljuskovi i grmljavina. 

Najviša dnevna temperatura kretat će se između 30 i 35 stupnjeva Celzijevih, a u unutrašnjosti Dalmacije mogla bi se popeti i do 37 stupnjeva. U 11 sati najviša temperatura je, očekivano, izmjerena u Kninu koji se grijao na 35 stupnjeva. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...