News

Komentari 164

Udruga 9. bojne HOS-a: 'Zabranite zločinačku crvenu zvijezdu, ne sveti pozdrav ZDS'

Udruga 9. bojne HOS-a: 'Zabranite zločinačku crvenu zvijezdu, ne sveti pozdrav ZDS'

Udruga 9. bojne HOS-a nedavno je organizirala skup u Splitu na obljetnicu NDH, a sada zaziva lustraciju jer, kako kažu, time će maknuti one koji donose zakone protiv Boga, obitelji, crkve, domovine i morala

Udruga 9. bojne HOS-a zatražila je u četvrtak lustraciju i zabranu zvijezde petokrake, a domoljube je pozvala da ne iseljavaju iz  Hrvatske.

- Zabranite zločinačku crvenu zvijezdu petokraku, a ne sveti pozdrav Za dom spremni. To je naša poruka svim saborskim zastupnicima, a posebno našim suborcima, hrvatskim braniteljima koji su danas u Saboru - priopćili su iz te udruge.

Smatraju da Hrvatskoj treba lustracija jer tako, kako kažu, "na vlasti ne bi više bili oni koji donose zakone protiv Boga, obitelji, crkve domovine i morala".

- Predsjednik države, Vlade i Sabora su se skrivali po europskim uredima dok su dragovoljci HOS- a ginuli na ratištima - naveli su u priopćenju.

Po tumačenju udruge, Hrvatskom stvarno vladaju oni koji nikad nisu željeli slobodnu i samostalnu Hrvatsku i "koji nam nikad neće oprostiti što smo srušili njihovu Jugoslaviju" te su pritom spomenuli Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića. To su, kažu, i mnogi dezerteri i protivnici hrvatske nezavisnosti, koji su na funkcijama umjesto hrvatskih branitelja.

Iz Udruge 9. bojne HOS-a u poručili su svim domoljubima da ne sele iz Hrvatske i da Domovinu ne predaju onima koji je ne vole, pljačkaju i ponižavaju.

Najčitaniji članci