News

Komentari 296

Uhićen otac jednog od ubijenih: Razbijao kafić nakon masakra?

Uhićen otac jednog od ubijenih: Razbijao kafić nakon masakra?

Otac jednog od ubijenih navodno je porazbijao inventar jednog kafića i izbacio goste iz njega, nakon što je saznao da mu je sin mrtav. Policija ga je, kako tvrdi Slobodna Dalmacija, uhitila zajedno s još jednim muškarcem

Policija je imala pune ruke posla i satima nakon krvavog pohoda Filipa Zavadlava (25) koji je jučer popodne u centru Splita ubio troje ljudi.

Otac jednog od ubijenih, Marina Bobana, navodno je porazbijao inventar jednog kafića i izbacio goste iz njega, nakon što je saznao da mu je sin mrtav.

POGLEDAJTE VIDEO

Policajci su u kratkom roku došli do lokala, uhitili njega i još jednog muškaraca uz sredstva prisile, pošto su se opirali uhićenju. U lisicama su obojica odvedena u prostorije Druge policijske postaje gdje su zadržani do jutra, piše Slobodna Dalmacija.

Kako navode,  muškarac (50) i njegov prijatelj (39) su još prije ponoći izazivali nered po kafiću u Dubrovačkoj ulici, obojica vidno pijani. 

Situacija je eskalirala kada su konobara gađali čašama i bocama s čime nisu prestajali te je mladić pobjegao u skladište.

Dvojica su i dalje prevrtali stolice i stolove te nastavili razbijati kafić i iz njega potjerali goste. U postaji su zadržani dok se nisu otrijeznili, a obojica će biti prekršajno prijavljeni za remećenje javnog reda i mira, piše Slobodna.

Ubio troje ljudi: S majkom krao po crkvi, pretukao je i brata...

Filip Zavadlav, 25-godišnji splitski pomorac šokirao je Hrvatsku nakon što je sinoć hladnokrvno ubio troje muškaraca u samom centru grada.

Kako Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje, obitelj Filipa Zavadlava bila je pod prismotrom Centra za socijalnu skrb, a osumnjičeni ubojica bio je i prijavljen za nasilje u obitelji. Nakon što je pretukao brata, osuđen je na 30 dana zatvora, uvjetno na šest mjeseci.

U periodu od 2013. do 2014. godine Zavadlav je počinio više kaznenih djela krađe, a jednom je prilikom uhvaćen i kako s majkom provaljuje u crkvu.

Zavadlav je u osvetnički pohod jučer navodno krenuo zbog problema koje je imao zbog bratova duga dilerima, a njegov se drugi brat navodno trenutno nalazi u komuni za ovisnike u Crnoj Gori.

Podsjetimo, policija je danas otkrila detalje stravičnog zločina u Splitu. U krvavom pohodu ispalio je 36 metaka, a policija ga je uhitila u jednom splitskom kafiću.

Najčitaniji članci